GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ!" "ΑΡΠΑΧΤΗΚΑΝ" (άγρια) Ακρίτα και Μελέτη εξαιτίας του ...enikos.gr

Μια ιδιαίτερη κόντρα ξεκίνησε μεταξύ της Ελεονώρας Μελέτη και της Έλενας Ακρίτα. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, βασισμένη σε δημοσιεύματα του en...


Μια ιδιαίτερη κόντρα ξεκίνησε μεταξύ της Ελεονώρας Μελέτη και της Έλενας Ακρίτα. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, βασισμένη σε δημοσιεύματα του enikos.gr που μετέπειτα απενεργοποιήθηκαν, θεώρησε πως η Ελεονώρα Μελέτη κατηγορούσε εκείνη για τα υβριστικά σχόλια που δέχθηκε η μητέρα της σε ανάρτηση στο Instagram.
H Έλενα Ακρίτα σε μια οργισμένη ανάρτηση καλούσε την Ευρωβουλευτή της ΝΔ να παρουσιάσει πότε και που κατηγόρησε τη μητέρα της για οτιδήποτε.

Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε και στην ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα με σχόλιο στο Instagram αλλά και με σχετικά story που κάνει σαφές πως ουδέποτε ενεπλάκη το όνομα της βουλευτού και συγγραφέα στις επιθέσεις προς τη μητέρα της, λίγες ώρες νωρίτερα.

Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη παρέθεσε και το screenshot από το αρχικό story που είχε κάνει και ανέφερε το πρόσωπο (ως account στο Instagram) που ξεκίνησε τις επιθέσεις.


Τελικά, η κόντρα έληξε με την Έλενα Ακρίτα να καταλαβαίνει την παρανόηση, γεγονός που εξέφρασε σε νεότερη ανάρτησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση