GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο εσμός των πολεμοκάπηλων... ενόσω τα ΜΜΕ αναφέρονται στα συνολάκια των "πρώτων κυριών"...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Άνοιγε σαμπάνιες, χθες, ο...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Άνοιγε σαμπάνιες, χθες, ο... εσμός των πολεμοκάπηλων και ο Μπάιντεν γεμάτος πάθος απαριθμούσε τα "κατορθώματα" της συμμαχίας του ΝΑΤΟ με αφορμή τα 75 χρόνια, από την ίδρυση του.
Εντελώς επιλεκτικά "ξέχασε" ν΄αναφερθεί στις εισβολές, στον τρόμο, στις καταστροφές και στα αιματοκυλίσματα των λαών, που αποτελούν τα "χρυσά επιτεύγματα" της συμμαχίας.
"Ξέχασε" ν΄αναφερθεί, στις "φόλες", που έφαγε από λαούς μικρών χωρών, όπως η Κούβα, το Βιετνάμ, ακόμα και την Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, όπου επί 20 χρόνια και τρισεκατομμύρια δολάρια  στρατιωτικών δαπανών πολεμούσε τους Ταλιμπάν, για να τους φέρει τελικά στην εξουσία.
Κυρίως, όμως, "ξέχασε" τα στελέχη, που "δόξασαν" αυτήν την συμμαχία, αφού πρώτα δόξαζαν τον ναζισμό του Χίτλερ.
Αυτά τα στελέχη, που διέσωσαν οι ΗΠΑ, από το εδώλιο του κατηγορούμενου στο δικαστήριο της Νυρεμβέργης, για να κάνουν καριέρα στο ΝΑΤΟ.
Μερικοί μόνο απ΄αυτούς:
-Αdolf Hoizinger: Ο πρώην επικεφαλής του επιχειρησιακού τμήματος των δυνάμεων εδάφους του Αδόλφου Χίτλερ έγινε αργότερα Πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ από το 1961 έως το 1964.
-Hans Shpidel: Ο πρώην αρχηγός του προσωπικού της ομάδας του Στρατού "Β" του ναζιστή στρατάρχη Ερβιν Ρόμμελ έγινε αργότερα διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Κεντρική Ευρώπη από το 1957 έως το 1963.
-Johannes Steinhoff: Ναζιστής μάχιμος πιλότος "Oberkommando der Luftwaffe", θαυμαστής του Adolf Hitler, ο οποίος αργότερα έγινε Πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ από το 1971 έως το 1974.
-Johann von Kilmansgg: Το πρώην μέλος της Ανώτατης Διοίκησης του Γενικού Επιτελείου της ναζιστικής Wehrmacht έγινε στη συνέχεια Διοικητής των Ηνωμένων Δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Κεντρική Ευρώπη από το 1966 έως το 1968.
-Ernst Ferber: Ο πρώην υπολοχαγός του Γενικού Επιτελείου της Wehrmacht, στη συνέχεια έγινε  αρχηγός των συμμαχικών στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Κεντρική Ευρώπη από το 1973 έως το 1975.
-Karl Schneell: Πρώην ανώτερος υπάλληλος του Γενικού Επιτελείου της Wehrmacht του 76ου σώματος Panzer. Εγινε ο αρχηγός των συμμαχικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Κεντρική Ευρώπη από το 1975 έως το 1977.
-Franz Joseph Schulce: Ο πρώην υπολοχαγός Oberkommando der Luftwaffe έγινε αρχηγός των συμμαχικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Κεντρική Ευρώπη από το 1977 έως το 1979.
-Ferdinand von Zenger: Ο πρώην διευθυντής της Ανώτατης Διοίκησης της Wehrmacht έγινε αρχηγός του ΝΑΤΟ. Συμμετείχε στην Κεντρική Ευρώπη από το 1979 έως το 1983.
Ούτε ο Μπάιντεν, ούτε ο Γιενς Στολτεμπεργκ αναφέρθηκαν σ΄ αυτούς τους ανθρώπους.
Και πώς είναι δυνατόν! Αυτή η ναζιστική ιδεολογία είναι και η ιδεολογία του ΝΑΤΟ.
Μην εκπλήσσεστε, λοιπόν, που η συμμαχία συνδράμει ενεργά όλα τα φασιστικά καθεστώτα, όπως η Ουκρανία και το Ισραήλ, σήμερα, ενόσω τα ΜΜΕ αναφέρονται στα συνολάκια των "πρώτων κυριών", που συμμετείχαν στον γιορτασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση