GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Αυτός είναι ο αληθινός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Διευθύνει την ορχήστρα, τη φιμώνει, τους διατάζει να τον ακούσουν...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Διευθύνει την ορχήστρα, τη φιμώνει, τους διατάζει να τον ακούσουν...

Νετανιάχου: «Όχι, μην χειροκροτείτε. Ακούστε!»

...και ο Ίλον Μασκ στους παλαμοκρούστες του εγκληματία σιωΝαζί Νετανιάχου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Κογκρέσο

 «Ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν εκπροσωπεί ένα κράτος.
Είναι ο διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρίας και πίσω από αυτόν
υπάρχει ένα διοικητικό συμβούλιο που εκπροσωπεί τις μεγάλες εταιρίες,
οι οποίες είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες των Ηνωμένων Πολιτειών:
εταιρίες πετρελαίου και όπλων, τράπεζες και άλλα λόμπι.
»
Μπασάρ Αλ Άσαντ, Πρόεδρος της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Αυτή η γη δεν είναι για πούλημα.
Aυτή η γη ανήκει στο λαό μας.
Κάποιοι είναι νεκροί, κάποιοι είναι ζωντανοί,
αλλά πολλοί ακόμη δεν έχουν γεννηθεί!

Τι τρομοκρατεί τον βρεφοκτόνο φονιά; 23 Ιούλη 2024: Κίνα: «Συμφωνία συμφιλίωσης κι ενότητας των 14 Παλαιστινιακών κομμάτων οργανώσεων της Αντίστασης»!

Οδηγός Παλαιστινιακών πολιτικών κομμάτων! Όχι μόνο η Χαμάς και η Φατάχ!

"Πληρωμένη" η απάντηση από το "Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης":
«Η ομιλία του εγκληματία πολέμου Νετανιάχου είναι εμπορευματοποίηση ψευδών ψέματα και να πώληση ψευδαισθήσεων.
Η υποδοχή του εγκληματία πολέμου Νετανιάχου στο Κογκρέσο επιβεβαιώνει τη συμμετοχή και τη βύθιση των Ηνωμένων Πολιτειών στον πόλεμο της γενοκτονίας.
- Η ομιλία του πρωθυπουργού του σιωνιστή εχθρού, του εγκληματία πολέμου Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ενώπιον του αμερικανικού Κογκρέσου ήταν μια προσπάθεια να πλασάρει ψέματα και να πουλάει ψευδαισθήσεις, ενώ προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα εγκλήματα γενοκτονίας που διέπραξε ο δειλός στρατός του στη Λωρίδα της Γάζας.
- Η υποδοχή που δόθηκε από το αμερικανικό Κογκρέσο στον εγκληματία πολέμου Νετανιάχου, τον κύριο δράστη της σιωνιστικής γενοκτονίας στη Γάζα, επιβεβαιώνει ότι η Αμερική είναι ο κύριος χορηγός της τρομοκρατίας και της σιωνιστικής γενοκτονίας στη Γάζα κι εμπλέκεται άμεσα σε πρωτοφανή εγκλήματα κατά του Παλαιστινιακού λαού.
- Η πρόσκληση του εγκληματία πολέμου Νετανιάχου από μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ, αποδεικνύει ότι αυτό το σώμα δεν είναι τίποτα άλλο από ένα συμβούλιο δολοφόνων και οργανωμένης τρομοκρατίας, που λειτουργεί ως νονός της αμερικανικής αποικιακής οντότητας και νομιμοποιεί τα εγκλήματά της σε παγκόσμιο επίπεδο.
- Το ενθουσιώδες χειροκρότημα των σιωνοποιημένων μελών του Κογκρέσου ήταν ένα θέαμα φάρσας και μια σκηνή που αποτελούσε την επιτομή της υποβάθμισης των αμερικανικών πολιτικών και της βαθιάς συνενοχής τους με τη σιωνιστική τρομοκρατία.
- Τα όσα ειπώθηκαν στην ομιλία του Νετανιάχου αντικατοπτρίζουν για άλλη μια φορά την προώθηση ψεμάτων και τη διαστρέβλωση των γεγονότων. Η Μέση Ανατολή, και μάλιστα ολόκληρος ο κόσμος, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον άξονα της σιωνιστικής τρομοκρατίας που υποστηρίζεται από τον αμερικανικό εγκληματικό ιμπεριαλισμό.
- Τα ψέματα του Νετανιάχου ότι ο αριθμός των θυμάτων και των σφαγών στη Γάζα είναι ο χαμηλότερος από οποιονδήποτε πόλεμο είναι κατάφωρα ψεύδη. Τα εγκλήματα της κατοχής στη Γάζα, όπως μαρτυρούν όλοι οι διεθνείς οργανισμοί και θεσμοί, είναι από τα πιο φρικτά και βάναυσα στην ανθρώπινη ιστορία.
- Το μποϊκοτάζ της ομιλίας του Νετανιάχου από σημαντικό αριθμό Αμερικανών βουλευτών σημαίνει ότι γνωρίζουν ότι είναι ψεύτης και ξένος που επιδιώκει να εκμεταλλευτεί αυτή την ομιλία για προσωπικά συμφέροντα.
- Η απόπειρα εγκληματιών πολέμου να επικαλεστούν το Ολοκαύτωμα για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματά τους είναι μια ξεκάθαρη προσπάθεια δημιουργίας ενός αφηγήματος θυμάτων και δικαιολόγησης των εγκλημάτων πολέμου που διέπραξε το γενοκτονικό σιωνιστικό καθεστώς κατά του Παλαιστινιακού λαού.
- Η σιωνιστική οντότητα και η Αμερική πρέπει να ντρέπονται, όχι οι διαδηλωτές που υπερασπίστηκαν τη δικαιοσύνη και καταδίκασαν τη σιωνιστική γενοκτονία.
- Τα ψέματα του Νετανιάχου για μια επικείμενη νίκη αποκαλύπτονται από τις σημαντικές απώλειες που υφίστανται οι στρατιώτες του στο πεδίο από τα χέρια ηρωικών αντιστασιακών, αποδεικνύοντας ότι η Αντίσταση είναι παρούσα, ισχυρή και οι δυνατότητές της αυξάνονται μέρα με τη μέρα.
- Δεν υπάρχει "Νέα Γάζα" όπως αυταπατάται ο Νετανιάχου. Η Γάζα θα παραμένει πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της Παλαιστίνης, αγκάθι στο λαιμό του εχθρού και το νεκροταφείο τους. Γενεές θα συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο, τα όπλα της αντίστασης θα παραμείνουν έτοιμα και στοχευμένα στον εχθρό κι όποιο χέρι πλησιάσει θα κοπεί.
- Μετά τον πόλεμο, η Γάζα θα είναι απαλλαγμένη από κατοχή και ο λαός μας δεν θα επιτρέψει σε καμία κυβέρνηση, ή κυβέρνηση-μαριονέτα να αναλάβει την ευθύνη για τη Λωρίδα. Ο ίδιος ο Παλαιστινιακός λαός θα καθορίσει το μέλλον της Λωρίδας και το πώς θα κυβερνηθεί.
- Η "Συμμαχία του Αβραάμ", για την οποία μίλησε ο Νετανιάχου, είναι ένας άξονας συμμαχίας του κακού στην περιοχή και δεν θα επιτύχει τους στόχους της, είτε μέσω της ομαλοποίησης, είτε επιτρέποντας στη σιωνιστική οντότητα να διεισδύσει στην περιοχή.
- Όλοι οι Ελεύθεροι Λαοί του κόσμου γνωρίζουν ότι η Παλαιστίνη είναι η γη του παλαιστινιακού λαού, που ανήκει σ' αυτόν από το ποτάμι μέχρι τη θάλασσα, και ότι αυτή η ψεύτικη σιωνιστική οντότητα προορίζεται να εξαφανιστεί, βιώνοντας μια υπαρξιακή κρίση που εγκαινιάστηκε από το Έπος της 7ης Οκτώβρη, ενισχυμένη από τη γενναία Αντίσταση και τα Μέτωπα στήριξης των Αντιστασιακών παρατάξεων.
»

«Η ράτσα μας είναι εκείνη των κυρίαρχων.
Εμείς είμαστε θεϊκά όντα σ’ αυτό τον πλανήτη.
Είμαστε διαφορετικοί από τις κατώτερες ράτσες,
όσο διαφορετικές είναι αυτές οι ράτσες σε σχέση με τα έντομα.
Οι άλλες ράτσες είναι σαν τα ανθρώπινα περιττώματα 
[σημ. δηλαδή τα σκατά, στην καθομιλουμένη].
Ο δικός μας προορισμός είναι να 
βασιλεύουμε σ’ αυτές τις κατώτερες ράτσες.»
Μεναχέμ Μπέγκιν
(Μεναχέμ Μπέγκιν, πρωθυπουργός του Ισραήλ από το 1977 μέχρι το 1983.
Ιδρυτής του ακροδεξιού κόμματος Λικούντ και πριν την κατασκευή
σιωνιστικού-απαρντχάιντ καθεστώτος, ήταν ο ηγέτης
της σιωνιστικής τρομοκρατικής "Ιργκούν", η οποία αποσχίστηκε
από τη μεγαλύτερη εβραϊκή τρομοκρατική οργάνωση "Χαγκανά")

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩτων πολυεθνικών

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση