GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόταση μομφής κατά της Κάμαλα Χάρις, "για εγκλήματα και αδικήματα"!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Πρόταση μομφής κατά της Κάμαλα Χάρις, "για εγκλήματα και αδικήματα" κατέθεσε, σήμερα, ο...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Πρόταση μομφής κατά της Κάμαλα Χάρις, "για εγκλήματα και αδικήματα" κατέθεσε, σήμερα, ο...

Ρεπουμπλικάνος βουλευτής, από το Τεννεσί,  Andy Ogles .
Το ψήφισμα που κατατέθηκε κάνει λόγο για "σοβαρές παραβιάσεις", από την πλευρά της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ και προτείνει, μετά από έγκριση στη Βουλή των Αντιπροσώπων, να μεταφερθεί το θέμα στη Γερουσία, για εξέταση.
Ακόμα ένα ψήφισμα καταγράφεται στο αρχείο του Κογκρέσου από την Ρεπουμπλικανή Νάνσι Μέις . Ζητεί από την Χάρις να κινητοποιήσει τους επικεφαλής των τμημάτων για να ενεργοποιήσουν το Τμήμα 25 της Συνταγματικής Τροποποίησης των ΗΠΑ, για να κηρύξει τον Πρόεδρο ανίκανο να εκτελέσει τα καθήκοντά του.
Αυτή η απόφαση πρέπει να ληφθεί από την πλειοψηφία του υπουργικού συμβουλίου.
Επιπλέον, η Νάνσι Μέις καλεί την Χάρις "να αρχίσει αμέσως να ασκεί τις εξουσίες του Προέδρου".

* "Η Kamala Devi Harris έχει επιδείξει βαριά ανικανότητα στην εκτέλεση των καθηκόντων της, σταθερή άρνηση να συμμορφωθεί με τους ισχύοντες νόμους για τη μετανάστευση και προφανή αδιαφορία για τους ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες που υποφέρουν ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης κρίσης στα νότια σύνορα της Ηνωμένων Πολιτειών", αναφέρεται στο ψήφισμα.

"Η αντιπρόεδρος Χάρις αρνείται σταθερά να επισκεφθεί τα νότια σύνορα για να αξιολογήσει αυτή τη συνεχιζόμενη εθνική κρίση, εκτός από ένα ταξίδι εκατοντάδες μίλια μακριά, από το επίκεντρο της προσφυγικής κρίσης", αναφέρεται στην πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση