GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ η φωτιά στην Κω...

Εκτός ελέγχου είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην περιοχή Αντιμάχεια της Κω, λόγω και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. ...


Εκτός ελέγχου είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην περιοχή Αντιμάχεια της Κω, λόγω και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.
Η κατεύθυνση της φωτιάς είναι προς το χωριό Καρδάμαινα, όπου βρίσκονται πολλά ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα.
credit: kosnews24.gr
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι δυνάμεις που επιχειρούν από αέρος έχουν ενισχυθεί. Ειδικότερα, για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος (αναμένεται και μία ομάδα της 1ης ΕΜΟΔΕ).
Από αέρος συνδράμουν 3 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα , εκ των οποίων το ένα για συντονισμό. Τα εναέρια μέσα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναμένεται να ενισχυθούν με τρία αεροσκάφη από την Αλεξανδρούπολη.
Με μήνυμά του προς τους κατοίκους της Καρδάμαινας (μέσω του 112) το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης τους καλεί να εγκαταλείψουν την περιοχή και να κατευθυνθούν προς την Αντιμάχεια.
credit: kosnews24.gr
credit: kosnews24.gr
credit: kosnews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση