GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΙΑ στη Λέσβο! ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ απανθρακωμένος άνθρωπος...

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από φωτιά που μαίνεται στη Λέσβο, στην περιοχή Πολίχνιτος, καθώς σύμφωνα με την πυροσβεστική, εντοπίστηκε μια...


Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από φωτιά που μαίνεται στη Λέσβο, στην περιοχή Πολίχνιτος, καθώς σύμφωνα με την πυροσβεστική, εντοπίστηκε μια απανθρακωμένη σορός μέσα σε αυτοκίνητο.
Μάλιστα, η φωτιά πιθανολογείται πως ξεκίνησε από το ΙΧ που τυλίχθηκε από άγνωστη αιτία στις φλόγες. Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και της πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άνδρας βγήκε εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε κτήμα με ελιές και να ξεσπάσει φωτιά λόγω και των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Με βάση πάντα την αρχική εκτίμηση ο άτυχος άνδρας δεν πρόλαβε να βγει από το όχημά του, καθώς εγκλωβίστηκε από τη φωτιά.
Η φωτιά στην θέση Τραπεριά ξέσπασε σε περιοχή που είναι κοντά σε δάσος και επί τόπου έχουν σπεύσει 22 πυροσβέστες, με μια ομάδα πεζοπόρο της 12ης ΕΜΟΔΕ, επτά οχήματα, δύο ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφη. Συνδρομή από εθελοντές.

Μεγάλη πυρκαγιά και στην Κορινθία
Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στη Στιμάγκα Κορινθίας. Λίγο μετά τις 15:00, οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 13:40 και καίει κοντά σε σπίτια, ωστόσο, δεν απειλείται ο οικισμός μέχρι στιγμής.
Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί για την κατάσβεση της φωτιάς και συγκεκριμένα 97 πυροσβέστες, με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 28 οχήματα, 11 αεροσκάφη και πέντε ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα για συντονισμό. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *