GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Καναδοί πεθαίνουν μαζικά...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Οι Καναδοί πεθαίνουν μαζικά, μέσω της...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Οι Καναδοί πεθαίνουν μαζικά, μέσω της... ευθανασίας.
Διπλασιάστηκε ο αριθμός των ανθρώπων, που απελπίζονται και απογοητεύονται από την εξέλιξη της υγείας τους και παροτρύνονται, από τους γιατρούς να επιλέξουν αυτήν την λύση.
Περνούν από τη ζωή, στον θάνατο με την έγκριση των αρχών, για να μειώνεται το κόστος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ασφαλισμένων.
Αυτό αποτελεί την καταβαράθρωση της Ιατρικής, που αντί να συμμετέχει στη διατήρηση της υγείας και της καλής φυσικής κατάστασης των ανθρώπων, αποδέχθηκε τον νόμο της ευθανασίας, ή πιο σωστά της φαρμακευτικής αυτοκτονίας.
 Δεν συμβαίνει μόνο στον Καναδά. Πολλές χώρες με ιδιωτικά συστήματα ασφάλισης, όπου δεν αντιμετωπίζονται έγκαιρα ιατρικά μικρά προβλήματα και εξελίσσονται σε οδυνηρά και χρόνια, λόγω της εξαφάνισης των δημόσιων ιατρικών υπηρεσιών, έχουν υιοθετήσει αυτήν την λύση και μάλιστα την διαφημίζουν.
Όσο για την Φαρμακοβιομηχανία, δεν έχουμε να πούμε και πολλά! Εκεί έχει χαραχτεί μόνο η λεωφόρος του απίστευτου κέρδους, στις εφευρέσεις φαρμάκων, αντί  των αναγκών της ανθρωπότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση