GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήπως τώρα αρχίζετε να καταλαβαίνετε την Αμερικανική... Δημοκρατία;

Της Ιωάννας Υψηλάντη Ακόμα αιχμάλωτο τον έχουν. Αυτός ο "ελαφρύς" κωρονοϊός δεν λέει να περάσει, παρά τον...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Ακόμα αιχμάλωτο τον έχουν.
Αυτός ο "ελαφρύς" κωρονοϊός δεν λέει να περάσει, παρά τον... διπλοτριπλοεμβολιασμό.
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ άφαντος.
Ούτε μία εμφάνιση. Ούτε ένα διάγγελμα στον λαό του, για τις καταιγιστικές εξελίξεις. Η Τζιλ πουθενά! Τίποτα!
Μόνο οι παλατιανοί πραξικοπηματίες επεξεργάζονται μελλοντικά σχέδια, ξέροντας ότι η Κάμαλα είναι ήδη "καμένο χαρτί", αλλά απαραίτητο, για την ελπίδα της νίκης και την οικονομική σταθερότητα, που δεν θα κρατήσει και πολύ.
Αν δεν αποδώσει-που δεν- υπάρχει και η εναλλακτική της επιστολικής ψήφου, που χρησιμοποιήθηκε ευρέως, στις προηγούμενες εκλογές.😉
Ο ταλαίπωρος Μπάιντεν την "πατάει" δεύτερη φορά, από την εξουσιαστική κλίκα του Λευκού Οίκου.
Η πρώτη ήταν στις 25 Σεπτεμβρίου του 1987, όταν και πάλι, μετά τις παρόμοιες πιέσεις του κομματικού κλαμπ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την κούρσα, για την Προεδρία.
Αυτή την φορά κράτησε τουλάχιστον τον θώκο, γεγονός εντελώς εκπληκτικό, για ένα κόμμα, που ενώ θεωρεί ότι ο Μπάιντεν δεν είναι ικανός για ν΄ανταγωνιστεί τον Τραμπ, είναι, ωστόσο,  ικανός να αποφασίζει για τις ζωές και των 350 εκατομμυρίων πολιτών των ΗΠΑ και του υπόλοιπου κόσμου.
Τώρα ας περιμένουμε να δούμε αν θα τηρήσουν και τις δημοκρατικές διαδικασίες. Αν θα τηρήσουν τον μηχανισμό παράδοσης της υποψηφιότητας. Θα γίνουν νέες προκριματικές εκλογές, ώστε να εγκριθεί ο υποψήφιος; Χλωμό!
Γελοίοι! Δήθεν μετά το ντιμπέιτ "ανακάλυψαν" την άνοια του Προέδρου τους! Εδώ και τριάμιση χρόνια τον είχαν με "ρεντ μπουλ", σκονάκια, πάμπερς και οδηγούς κυκλοφορίας, για ν΄αντέχει τον ρόλο του και να μπορεί να κατεβαίνει την σκάλα του αεροπλάνου.
Τα έκρυβαν, όμως, από τους πολίτες τους και τα ΜΜΕ κατηγορούσαν, ως "Πουτινικό", ή "Κινεζόφιλο", όποιον μιλούσε γι΄αυτά.
Αυτή είναι η... Δημοκρατία των ΗΠΑ.
Έχασες τους σπόνσορες, έχασες και την κούρσα. Αυτό έπαθε ο Μπάιντεν.
Το χρήμα εκβιάζει, διοικεί, αποφασίζει και επιβάλλει ποιος θα είναι Πρόεδρος-μαριονέτα, ποια η κυβέρνηση, ποιος θα εκτελεστεί, ποιος θα ζήσει, ποια χώρα θα βομβαρδιστεί και ποιος λαός θα πεινάσει.
Μήπως τώρα αρχίζετε να καταλαβαίνετε την Αμερικανική... Δημοκρατία;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση