GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΗ ΝΥΧΤΑ! ΙΣΧΥΡΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ταρακούνησαν την Κρήτη και την Δράμα...

Σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην νότια Κρήτη, στην θαλάσσια περιοχή του Ηρακλείου. Ο σεισμ...


Σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην νότια Κρήτη, στην θαλάσσια περιοχή του Ηρακλείου. Ο σεισμός καταγράφηκε λίγο πριν από τις 10 και είχε επίκεντρο την θαλάσσια περιοχή των Καλών Λιμένων.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, η δόνηση σημειώθηκε στις 21:52 και το επίκεντρο εντοπίστηκε 11 χλμ. νότια νοτιοανατολικά των Καλών Λιμένων Ηρακλείου. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε μόλις στα 10 χιλιόμετρα.

3,6 Ρίχτερ στην Δράμα

Σεισμός αναστάτωσε και την Δράμα το βράδυ της Τρίτης. Ήταν μεγέθους 3,6 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίζεται 14 χλμ. νοτιοδυτικά του Κάτω Νευροκοπίου. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 16,4 χλμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση