GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΑΦΝΙΚΑ! Τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ – Ζελένσκι...

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι να επιδιώκει τηλεφωνική επικοινωνία με τον υποψήφιο  ...


Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι να επιδιώκει τηλεφωνική επικοινωνία με τον υποψήφιο  πρόεδρο των ΗΠΑ.
Την συνομιλία και το περιεχόμενο της ανακοίνωσε ο ίδιος ο Τραμπ, με ανάρτηση του στην προσωπική του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Τραμπ ευχαρίστησε τον Ζελένσκι για την πρωτοβουλία του να έχουν τη συγκεκριμένη τηλεφωνική επικοινωνία, καθώς πλέον αναγνωρίζει ότι μιλά με τον αυριανό πρόεδρο των ΗΠΑ.
Ο Τραμπ είπε ότι μετά την εκλογή του, θα σταματήσει άμεσα τον πόλεμο στην Ουκρανία, θα φέρει και τις δύο πλευρές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ώστε να τερματιστούν άμεσα οι εχθροπραξίες που έχουν επιφέρει αιματοχυσία και στις δύο πλευρές.
Δείτε την ανάρτηση του Τραμπ
Η ανακοίνωση Τραμπ για την συνομιλία του με τον Ζελένσκι


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση