GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΚΙΣ ούτε λίγο ούτε πολύ, κουνάει το δάχτυλο στους Έλληνες!

Αθήνα, 17 Ιουλίου 2024 Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση που εξέδωσε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της...

Αθήνα, 17 Ιουλίου 2024
Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση που εξέδωσε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της... Ελλάδας με αφορμή τα συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης που ακούστηκαν στην Επίδαυρο, τα οποία προφανώς και καταδικάζει.
Μένουμε έκπληκτοι γιατί δεν θεωρούμε λογικό το γεγονός που τους κάνει εντύπωση πως ο ελληνικός λαός εκφράζει την αλληλεγγύη του στην Παλαιστίνη, την στιγμή που το ίδιο έχει κάνει άπειρες φορές όλο το προηγούμενο διάστημα, με κάθε μέσο και τρόπο, που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών για το ποια πλευρά στηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
Το ΚΙΣ ούτε λίγο ούτε πολύ, κουνάει το δάχτυλο στους Έλληνες και τους αποκαλεί Αντισημίτες γιατί τάσσονται υπέρ της Παλαιστίνης και όχι με τις εγκληματικές πολιτικές του Κράτους του Ισραήλ που εξοντώνει τους Παλαιστίνιους και τους διώχνει από την Λωρίδα της Γάζας για να τους κλέψει τον πλούτο τους. Και πιο συγκεκριμένα να τους υφαρπάξει τα μεγάλα σε όγκο κοιτάσματα φυσικού αερίου που βρίσκονται έξω από την Λωρίδα της Γάζας.
Προφανώς μέσα στην τρομερή τους έπαρση που προέρχεται μέσα και από την δεδομένη μετατροπή του ελληνικού κράτους σε μία ελεγχόμενη αποικία τους, θεωρούν πως ο ελληνικός λαός είναι σαν τον Μητσοτάκη, τον Άδωνη και τον Τσίπρα και όλο το υπόλοιπο αστικό σύστημα εξουσίας, που θα του κουνάνε το δάχτυλο και αυτός θα τρέχει να προσκυνήσει τις εντολές που τους υποδεικνύουν και να ζητάει συγνώμη.
Και αυτό το κάνουν με τόσο προκλητικό τρόπο μιλώντας για την στάση που θα πρέπει να κρατάνε οι Έλληνες μέσα στην Αρχαία Επίδαυρο σαν να είναι αυτή μέρος της ισραηλινής ιστορίας η οποία τους ανήκει!
Καταγγέλλουν τους Έλληνες για τα συνθήματα τους υπέρ της Παλαιστίνης στον χώρο της Αρχαίας Επιδαύρου γιατί αυτά δεν κάνουν σε έναν χώρο τον οποίο αποκαλούν «χώρο παγκόσμιου πολιτισμού, πομπό οικουμενικών μηνυμάτων ειρήνης και συμφιλίωσης» αλλά ξεχνάνε να αναφέρουν την λέξη «δικαιοσύνη» η οποία είναι η βασική προϋπόθεση για να υπάρξει ειρήνη στον κόσμο.
Οι Ισραηλινοί που από την εγκατάσταση τους στην γη της Παλαιστίνης είναι υπεύθυνοι για μια σειρά εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας εις βάρος των Παλαιστινίων, που έχουν ξεριζώσει από τις εστίες τους τους γηγενείς πληθυσμούς και έχουν μετατρέψει μία χώρα την Παλαιστίνη σε ένα Κράτος Κατοχής, πάει πολύ να μας μιλάνε για «οικουμενικά μηνύματα ειρήνης και συμφιλίωσης»!
Το λέμε και το φωνάζουμε για να το ακούσετε καλά εκεί στο ΚΙΣ. Είστε υποκριτές!
Στο Ισραήλ δεν θέλετε καμία ειρήνη με τους Παλαιστίνιους. Αν πραγματικά σας ένοιαζε για τους ομήρους πολέμου που κρατάνε οι Παλαιστίνιοι θα είχατε έρθει ήδη εδώ και καιρό σε συμφωνία με την παλαιστινιακή Αντίσταση και θα είχατε τερματίσει την αιματοχυσία! Αντ 'αυτού συνεχίζετε ακάθεκτοι το δολοφονικό έργο σας, που δεν έχει καμία σχέση με την "καταπολέμηση της τρομοκρατίας" αλλά όπως προαναφέραμε, έχει να κάνει σχέση μόνο με την κατάκτηση και την υφαρπαγή πλούτου.
Για τέλος θέλουμε να χαιρετίσουμε όλον τον ελληνικό λαό που δεν πέφτει στις δεκάδες παγίδες που προσπαθεί να τον ρίξει η Ισραηλινή μεριά και συνεχίζει να δείχνει με κάθε τρόπο την στήριξη του στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό!
Λευτεριά στην Παλαιστίνη!!!

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι»

1 σχόλιο

  1. Στάρχιδια μας και να μας συγχωρεσετε.Ξερετε πιο ειναι το καλο;Οτι ειστε τοσο μισητοι,που ζειτε με τον φοβο.Και οσο ειστε μιζεροι κι απανθρωποι τοσο θα φοβαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση