GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΟΒΑΣΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ο πυροσβέστης! ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ μάχη με τις φλόγες στην Κορινθία...

Ολονύχτια θα είναι η μάχη με τις φλόγες στη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στο Αμόνι Κορινθίας. Η φωτιά φέρεται να ξέσπασε μετά απ...


Ολονύχτια θα είναι η μάχη με τις φλόγες στη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στο Αμόνι Κορινθίας. Η φωτιά φέρεται να ξέσπασε μετά από πτώση κεραυνού.
Μέχρι τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης επιχειρούσαν εναέρια μέσα και πια το βάρος πέφτει στις επίγειες δυνάμεις. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 80 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρου της 6ης και 9ης ΕΜΟΔΕ, 25 οχήματα, 5 Α/Φ και 2 Ε/Π, υδροφόρες και μηχανήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Κορινθίων.

Τραυματίστηκε πυροσβέστης
Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε.
Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα anagnostis σύμφωνα με τον αντιπεριφερειαρχη Κορινθίας Αναστάσιο Γκιολή, τραυματίστηκε ελαφρά ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου μετά από ρίψη νερού από πυροσβεστικό ελικόπτερο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου για τις πρώτες βοήθειες.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση