GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ που έδειξε (δημοσίως) τα στήθη της...

laralara_Z Η υπουργός Πολιτισμού και Ισότητας της Νορβηγίας Lubna Jaffery έδειξε τα μαστάρια της σε ένδειξη υποστήριξης προς την ομάδα ΛΟΑΤ ...


laralara_Z
Η υπουργός Πολιτισμού και Ισότητας της Νορβηγίας Lubna Jaffery έδειξε τα μαστάρια της σε ένδειξη υποστήριξης προς την ομάδα ΛΟΑΤ που απαγορεύτηκε στη Ρωσία. 
Έχουν ξεφύγει τελείως.
-------------------------------------------
Την υπουργό Πολιτισμού και Ισότητας της Νορβηγίας, Λούμπνα Τζάφερι, βράβευσε η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στο πλαίσιο του Oslo Pride στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Η νεαρή υπουργός, που ανέλαβε καθήκοντα πριν από ένα χρόνο, πήρε το βραβείο «Gay Mom 2024» – χαρακτηρισμός που είθισται να αποδίδεται σε προσωπικότητες που προασπίζονται τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας δημοσίως.
«Εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι λαμβάνω αυτό το βραβείο φέτος εδώ στο Όσλο Pride. Είναι μεγάλη τιμή», δήλωσε η Τζάφερι που γιόρτασε δεόντως τη βράβευσή της, σηκώνοντας τη μπλούζα της και δείχνοντας στο πλήθος, που ζητωκραύγαζε, την μπλούζα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση