GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΗΚΕ! ΥΠΟΨΗΦΙΑ βουλευτής της Λεπέν πόζαρε με ναζιστικό καπέλο...

Υποψήφια του ακροδεξιού κόμματος της Μαρίν Λεπέν Εθνικός Συναγερμός δεν θα κατέβει στον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία, μετ...


Υποψήφια του ακροδεξιού κόμματος της Μαρίν Λεπέν Εθνικός Συναγερμός δεν θα κατέβει στον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία, μετά τη δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο μιας φωτογραφίας της με ναζιστικά διακριτικά, όπως δήλωσε την Τρίτη αξιωματούχος του κόμματος.
Η Λουντιβίν Νταουντί, υποψήφια στην 1η εκλογική περιφέρεια Calvados στη βορειοδυτική Γαλλία, έλαβε σχεδόν το 20% των ψήφων στον πρώτο γύρο των πρόωρων βουλευτικών εκλογών της Γαλλίας την Κυριακή, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.
Η αντίπαλός της, η Έμμα Φουρώ, υποψήφια με το αριστερό Νέο Λαϊκό Μέτωπο, δημοσίευσε τη Δευτέρα στο «X» μια ανάρτηση από τον λογαριασμό της Νταουντί, που την έδειχνε να φοράει ένα καπέλο υπαξιωματικού της Luftwaffe, με μια σβάστικα.
«Στις 7 Ιουλίου, ούτε μια ψήφος σε αυτούς τους βρωμερούς φασίστες», έγραψε.
«Η υποψηφιότητά της θα αποσυρθεί από σήμερα», δήλωσε την Τρίτη ο τοπικός αξιωματούχος του κόμματος RN Philippe Chapron στο ραδιοφωνικό σταθμό France Bleu. «Δεν έχει αρνηθεί τίποτα. Έβγαλε τη φωτογραφία πριν από αρκετά χρόνια», πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντάς την απλώς «κακόγουστη».

1 σχόλιο

  1. Πόσα πληρώθηκε η βλαμμένη απ΄ τους αντιπάλους για να ανεβάσει τέτοια ανάρτηση μια μέρα μετά της Α εκλογές της Γαλλίας, 1Ιουλίου 2024. Προτίμησε τα χρήματα από μια μελλοντική θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση