GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ εργοστάσια! ΜΕΓΑΛΗ πυρκαγιά στα όρια Μενιδίου και Μεταμόρφωσης...

Πυρκαγιά ξέσπασε την νύχτα της Τρίτης επί της Λεωφόρου Καραμανλή στις Αχαρνές, στα όρια με την Μεταμόρφωση, σε περιοχές με εγκαταστάσεις ετα...


Πυρκαγιά ξέσπασε την νύχτα της Τρίτης επί της Λεωφόρου Καραμανλή στις Αχαρνές, στα όρια με την Μεταμόρφωση, σε περιοχές με εγκαταστάσεις εταιρειών. Ακούγονται συνεχείς εκρήξεις από εύφλεκτα υλικά καθώς καίγονται εργοστάσια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά έχει εισχωρήσει σε αύλειους χώρους και η κατάσταση είναι εξαιρετικά δυσχερής.
Υπάρχουν εκτροπές οχημάτων από το ύψος της οδού Φουντουκιάς στο ρεύμα ανόδου και από το ύψος της οδού Δεκελείας στο ρεύμα καθόδου.
Έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ ήχησε το 112 για τους κατοίκους. Επιχειρούν 76 πυροσβέστες με ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 22 οχήματα.

Στην κατάσβεση της φωτιάς συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.
Νωρίτερα, μήνυμα από το 112 προειδοποιούσε για την κατεύθυνση του καπνού με τους ανέμους να είναι εξαιρετικά ισχυροί.



Λόγω της φωτιάς η Τροχαία έχει θέσει σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή.
Συγκεκριμένα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στο ύψος της οδού Φουντουκίας στο ρεύμα ανόδου και στο ύψος της οδού Δεκελείας στο ρεύμα καθόδου.
Επίσης γίνονται εκτροπές στις οδούς Δεκελείας, Τατοΐου, Αρτέμιδος, Κόμβο Μεταμόρφωσης, Σπύρου Βρεττού και Κύπρου, στη συμβολή των οδών Σπύρου Βρεττού και Κύπρου προς Σπύρου Βρεττού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε οικοπεδικούς χώρους με χαμηλή βλάστηση και έχει επεκταθεί στο ρέμα της Χελιδονούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά έχει λάβει δυναμική και λόγω και της πλούσια εύφλεκτης ύλης.
Ο Δήμος Διονύσου ανέβασε φωτογραφία στο Facebook από drone που δείχνει το μέγεθος του πύρινου μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση