GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΕΙΛΕΙ με διαγραφές τους διαφωνούντες ο Κασσελάκης...

Στο βήμα της Κεντρικής Επιτροπής βρέθηκε για τη δευτερολογία του ο Στέφανος Κασσελάκης. Για παραγωγική συζήτηση και καλοπροαίρετη κριτική τη...


Στο βήμα της Κεντρικής Επιτροπής βρέθηκε για τη δευτερολογία του ο Στέφανος Κασσελάκης. Για παραγωγική συζήτηση και καλοπροαίρετη κριτική την οποία αποδέχεται έκανε λόγο στην αρχή. «Μόνο αυτοί που δεν τολμούν δεν λένε mea culpa», τόνισε, προσθέτοντας πως «από εδώ και πέρα θα σας ταράξω στη συλλογικότητα».
«Σεβόμαστε όλοι το κόμμα μας έμπρακτα από εδώ και πέρα. Να μην τροφοδοτούμε την προπαγάνδα περί ρευστοποίησης των οργάνων. Προτείνω το ακριβώς αντίθετο: μια ανοιχτή διαδικασία που θα αποφασίσει για αποδοτικά όργανα. Στα όργανα μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε. Αν χρησιμοποιείτε, όμως, δημόσιες πλατφόρμες για να πηγαίνετε απέναντι στη γραμμή του κόμματος θα επιλαμβάνονται τα αρμόδια όργανα», τόνισε.
Ο κ. Κασσελάκης μίλησε και για την «Αυγή», δηλώνοντας χαρούμενος και ευγνώμων για τους εργαζόμενους που το κυριακάτικο φύλλο θα κυκλοφορήσει κανονικά. Σημείωσε μάλιστα πως το κυριακάτικο φύλλο είναι προσοδοφόρο.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε πρόσκληση στο ΠΑΣΟΚ να κάνουν μαζί μια κοινή πρόταση για τα δύο ζητήματα που αναδεικνύει το κόμμα του. Τα ζητήματα αυτά, δεν είναι άλλα από τα υπερκέρδη των τραπεζών και το ιδιωτικό χρέος.
«Υπάρχουν δύο πρωτοβουλίες που είναι πολύ σημαντικές για όλο το λαό και τους συμπολίτες μας. (…) Η πρώτη είναι για το ιδιωτικό χρέος. Πρέπει να έχει μία λύση με κοινωνικό πρόσημο και η δεύτερη πρωτοβουλία είναι για αυτή την απειλή που πρέπει να γίνει ρύθμιση ή νόμος του κ. Χατζηδάκη, για τα υπερκέρδη των τραπεζών.
(…) Θα πάρω τηλέφωνο την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, όταν είναι αυτές οι προτάσεις έτοιμες, και θα τους προσκαλέσω να συνεργαστούμε στην επεξεργασία τους».

1 σχόλιο

  1. Ο.Κ.Βγαινει ο αλλος στα πιστολια του Μαξιμου,τους δεινους ΑΡΔ του ΣΚΑΙ και αλλων πουλημενων βοθρων και υποτιμα τον ΑΙΡΕΤΟ αρχηγο της αξ.αντιπολιτευσης,δηλωνει το κομμα ανικανο να κυβερνησει και χλευαζει τα ενεργα μελη και στελεχη.Καποιος αλεξιπτωτιστης,καποιος παροπλισμενος ψευδοεπαναστατης καποια σουργελα που καλυπτουν,εκ των πραγματων,τις πομπες της μαφιας.Να συνομολογησουμε οτι ειναι χειροτεροι και απο την ξεφτιλισμενη λινατσα,τον Κουτσουμπα,τον σφουγγοκωλαριο του Μητσοτακη;Αρα,θελουν βρωμοξυλο.Ας πουνε,λοιπον, "ευχαριστω",πριν τα "παρει" η βαση και τους ξεχεσει ποικιλοτροπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση