GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΔΥΟ ΜΕΛΗ του ΠΑΣΟΚ στο κύκλωμα εκβιαστών του δήμου Αθηναίων..."

Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας δύο μελών του ΠΑΣΟΚ που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του κυκλώματος εκβιασμών σε καταστηματάρχ...


Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας δύο μελών του ΠΑΣΟΚ που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του κυκλώματος εκβιασμών σε καταστηματάρχες στην Αθήνα, προχώρησε η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
«Λόγω της φερόμενης εμπλοκής τους σε ποινική υπόθεση, που είδε το φως της δημοσιότητας, η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης ανέστειλε την κομματική ιδιότητα δύο μελών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, τους οποίους και ενημέρωσε σχετικώς, μέχρι το πέρας της ποινικής διαδικασίας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Κύκλωμα εκβιαστών στον δήμο Αθηναίων: Σε αναστολή υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού
Νωρίτερα το υπουργείο Πολιτισμού, ανακοίνωσε ότι έθεσε σε αναστολή καθηκόντων υπαλλήλους που εμπλέκονται στην υπόθεση, με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.
Οι ανωτέρω υπάλληλοι τίθενται αμέσως σε αναστολή καθηκόντων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Δημοσίων Υπαλλήλων και ακολουθεί η προβλεπόμενη διαδικασία ουδεμίας ανοχής, επισημαίνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα απεστάλη έγγραφο από την Ελληνική Αστυνομία, στο οποίο γίνεται αναφορά στις ποινικά κολάσιμες και πειθαρχικά ελεγκτέες συμπεριφορές υπαλλήλων του υπουργείου.
Κύκλωμα εκβιαστών στον δήμο Αθηναίων: Οι κατηγορίες κατά των εμπλεκόμενων
Υπενθυμίζεται πως οι κατηγορούμενοι φέρονται να εκβίαζαν ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της Αθήνας για να τους δίνουν χρήματα προκειμένου να μην πραγματοποιούν ελέγχους και – αν το έκαναν – να μην βεβαιώνουν πρόστιμα για τις παραβάσεις που θα έβρισκαν.
Τα άτομα που συνελήφθησαν φέρονται να έρχονταν σε επαφή με ιδιοκτήτες καφέ κι εστιατορίων που βρίσκονται στο κέντρο της πρωτεύουσας και τους ζητούσαν ανταλλάγματα για να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση.
Πληροφορίες σημειώνουν πως στην υπόθεση εμπλέκονται 14 άτομα, εκ των οποίων φέρεται να είναι και ο δημοτικός αστυνόμος τμηματάρχης, αλλά και υπάλληλοι του Δήμου, από τη Διεύθυνσης Υγιεινής.
Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, έχουν βρεθεί αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά στην κατοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση