GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ να τεθεί προς διαπραγμάτευση η λύση των δύο κρατών..."

Βασίλειος Τσάμης Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ. Τ. Ερντογάν είπε κατά την επίσκεψη του στην κατεχόμενη Β.Κύπρο ότι μια ομοσπονδιακή λύση δεν είναι εφ...


Βασίλειος Τσάμης
Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ. Τ. Ερντογάν είπε κατά την επίσκεψη του στην κατεχόμενη Β.Κύπρο ότι μια ομοσπονδιακή λύση δεν είναι εφικτή κ η ανακοίνωση τού για εξομοίωση των δικαιωμάτων των Τουρκοκυπρίων φοιτητών με τα δικαιώματα των Τούρκων φοιτητών στην Τουρκία στην πραγματικότητα πρόκειται για de Facto ενοποίηση τής κατεχόμενης βόρειας Κύπρου με την Τουρκία.
Πιστεύω ότι εδώ πού έχουν φτάσει τα πράγματα, το μόνο που μπορεί να κάνει η Ελλάδα υπό τής παρούσες συνθήκες είναι να διαπραγματευτεί την λύση δύο κρατών, αν η Τουρκία δώσει ανταλλάγματα.
Αυτά θα μπορούσαν να είναι η αποκατάσταση τού ελληνικού πληθυσμού τής Κωνσταντινούπολης στον αριθμό πού πού ήταν όταν υπογράφηκε η συνθήκη τής Λωζάνης κ η παραχώρηση στην Ελλάδα των νησιών Ίμβρου κ Τενέδου..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση