GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΝΤΙΑ! Ο Μπέος τρολάρει το ΠΑΣΟΚ ανακοινώνοντας την… υποψηφιότητά του

Με μια νέα ανάρτηση ο Αχιλλέας Μπέος τρολάρει τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την πληθώρα των υποψηφίων. Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας ...


Με μια νέα ανάρτηση ο Αχιλλέας Μπέος τρολάρει τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την πληθώρα των υποψηφίων. Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος δήλωσε χιουμοριστικά ότι θα βάλει και ο ίδιος υποψηφιότητα για την αρχηγία του κόμματος.
Έχουν ήδη κατατεθεί 7 υποψηφιότητες για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ (στο βίντεο λέει λανθασμένα 8), και ο Αχιλλέας Μπέος το… διασκεδάζει.
Μάλιστα… προτρέπει και άλλους να κάνουν το ίδιο για να μαζευτούν πολλοί και να «βρούμε προκοπή». Στο βίντεο μάλιστα αναφέρει πρώτα το όνομα του ΚΙΝΑΛ και μετά του ΠΑΣΟΚ.
«Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα όπως θέσω τον εαυτό μου στη κρίση σας, στις ερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού του… ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ, ώστε να τραβήξει μπροστά, ενιαίο και δυνατό» λέει αρχικά και μετά συνεχίζει το τρολάρισμα.
«Πόσοι είμαστε, 8; Και ένας εγώ εννιά. Ας μπουν καμιά δεκαριά ακόμη, μόνο έτσι θα βρούμε προκοπή».

1 σχόλιο

  1. Τους εφτά έφτασαν τουλάχιστον μέχρι χθες το βράδυ (4.7.2024) οι υποψήφιοι για την προεδρική κούρσα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Χάρης Δούκας, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Μιχάλης Κατρίνης, η Μιλένα Αποστολάκη, η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης.

    Σύμφωνα με το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ «στη διαδικασία εκλογής προέδρου, για την ανάδειξη υποψηφιοτήτων απαιτούνται υπογραφές από το 15% των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ή 5.000 υπογραφές του συνόλου των μελών (κάθε μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ή κάθε απλό μέλος υπογράφει για έναν μόνο υποψήφιο)».

    Τα ίδια μέλη δεν μπορούν να υπογραφούν ταυτόχρονα για δύο υποψηφιότητες. Άλλοι θα κάνουν επίδειξη ισχύος συγκεντρώνοντας περισσότερες από τις απαιτούμενες υπογραφές και άλλοι πιθανόν να μην τα καταφέρουν και να μη φτάσουν στην πηγή να πιούν νερό. Όλες οι υποψηφιότητες θα παρουσιαστούν στην Κεντρική Επιτροπή, στα μέσα Σεπτεμβρίου, τρεις εβδομάδες πριν στηθούν κάλπες στις 6 Οκτωβρίου.

    Σε εκκρεμότητα παραμένει μία πιθανή υποψηφιότητα της πρώην υπουργού και Επιτρόπου Άννας Διαμαντοπούλου. Είναι διάφορες δημοσκοπήσεις σε εξέλιξη. Ερευνάται και το κατά πόσο η απομάκρυνση της από το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά η θετικά με την έννοια ότι μπορεί να προσεγγίσει ένα ευρύτερο κοινό, μεγαλύτερο από αυτό που έχει σήμερα το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση