GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ για Μπάιντεν! ΔΩΡΗΤΕΣ (τον) εκβιάζουν «παγώνοντας» 90 εκατ. δολάρια...

Κορυφώνεται η πίεση προς τον Δημοκρατικό πρόεδρο να αποσυρθεί από την υποψηφιότητα για τις εκλογές του Νοεμβρίου με κάθε τρόπο. Σημαντικοί δ...


Κορυφώνεται η πίεση προς τον Δημοκρατικό πρόεδρο να αποσυρθεί από την υποψηφιότητα για τις εκλογές του Νοεμβρίου με κάθε τρόπο. Σημαντικοί δωρητές του Δημοκρατικού Κόμματος, δήλωσαν στο Future Forward, τον μεγαλύτερο οργανισμό συγκέντρωσης χρημάτων για το κόμμα, ότι παγώνουν ποσά συνολικής αξίας 90 εκατ. δολαρίων έως ότου λάβει ο Τζο Μπάιντεν την απόφασή του για να αποσυρθεί.
Όπως επισημαίνουν άνθρωποι που γνωρίζουν τα πολιτικά πράγματα στις ΗΠΑ, το γεγονός αυτό αποδεικνύει πόσο σοβαρές είναι οι επιπτώσεις της κακής παρουσίας του Αμερικανού προέδρου από το ντιμπέιτ και τις γκάφες που ακολούθησαν.
Επιπλέον, πολλοί πολιτικοί του Δημοκρατικού Κόμματος, μεταξύ των οποίων και ο Μπαράκ Ομπάμα και η Νάνσι Πελόζι, έχουν μιλήσει μαζί του για το ζήτημα της υποψηφιότητάς του. Μάλιστα, σύμφωνα με το δίκτυο CNN, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Μπάιντεν μπορεί να ανακοινώσει ότι εντός τον ημερών ότι αποσύρεται. Πολλοί Δημοκρατικοί φέρονται να τονίζουν ότι αυτό πρέπει να γίνει το συντομότερο, πριν προκληθεί ακόμη μεγαλύτερη ζημιά τέσσερις μήνες πριν από τις εκλογές.
Επίσης, ο ηγέτης της μειοψηφίας της Βουλής των Αντιπροσώπων, Χακίμ Τζέφρις, είχε συνάντηση κατ' ιδίαν με τον Τζο Μπάιντεν, και όπως ανακοίνωσε μετά στη συνομιλία του με τον πρόεδρο «εξέφρασα ευθέως το πλήρες εύρος της διορατικότητας, τις εγκάρδιες προοπτικές και τα συμπεράσματα σχετικά με την πορεία προς τα εμπρός που μοιράστηκε η Κοινοβουλευτική Ομάδα στον πρόσφατο χρόνο μαζί μας. Όπως έκαναν οι Δημοκρατικοί της Βουλής σε όλο αυτό το Κογκρέσο, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς το καλύτερο συμφέρον των καθημερινών Αμερικανών. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή ηγεσία σας στην υπηρεσία της κοινότητας που έχουμε το προνόμιο να εκπροσωπούμε».
Το Future Forward πάντως δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τις επαφές του με τους δωρητές του κόμματος ή για τα ποσά που φέρονται να έχουν παρακρατηθεί. Ωστόσο σύμφωνα με του New York Times, που έχουν μιλήσει υπό τον όρο της ανωνυμίας, το τμήμα δωρεών (super PAC) του Future Forward αποφεύγει να λάβει αποφάσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει ποιος θα ηγηθεί του εκλογικού αγώνα για την προεδρία.
Επιπλέον, το «πάγωμα» των δωρεών αυτών έρχεται την ώρα που σύμβουλοι γύρω από τον Αμερικανό πρόεδρο αναζητούν τρόπους να πείσουν τον Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί, ενώ παράλληλα διεξάγουν έρευνες για την απόκριση που έχει στους ψηφοφόρους τυχόν υποψηφιότητα της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις έναντι του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου, Ντόναλντ Τραμπ. Σε μία από αυτές τις έρευνες γνώμης, όπου οι πολίτες ρωτήθηκαν για τους πιθανούς υποψήφιους του Δημοκρατικού Κόμματος, ο Τζο Μπάιντεν λαμβάνει τις λιγότερες προτιμήσεις.
Το πάγωμα μετρητών μπορεί να δημιουργήσει έλλειμμα για την εκστρατεία, σε κρίσιμη περίοδο για τον εκλογικό αγώνα και με δεδομένο ότι ο Ιούλιος είναι δύσκολη περίοδος για τη συγκέντρωση κεφαλαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση