GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! Ολοκληρώθηκε το Family Pride στην Θεσσαλονίκη...

Λίγο μετά τις 9 ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή στον Λευκό Πύργο από όπου ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση του «Family Pride», μία ε...


Λίγο μετά τις 9 ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή στον Λευκό Πύργο από όπου ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση του «Family Pride», μία εβδομάδα μετά τη παρέλαση του Europride 2024.
Μετά τις ομιλίες και αφού έψαλαν τον εθνικό ύμνο και άφησαν στον αέρα τα μπαλόνια (ροζ και γαλάζια) οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Στην κεφαλή  άτομα με ελληνικές σημαίες  αλλά και παιδιά με σημαία «ορθοδοξία ή θάνατος». Οι συμμετέχοντες φώναζαν συνθήματα όπως: «Ελλάδα σημαίνει ορθοδοξία» και «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας», όπως και ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Την ίδια ώρα βρίσκονταν  επί ποδός δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και της Κρατικής Ασφαλείας προκειμένου να διασφαλίσουν ότι όλα θα κυλούσαν  ομαλά μέχρι την ολοκλήρωση της πορείας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες


«Βάλτε τέλος στην παράνοια τους, πες τα πράγματά με το όνομά τους» ήταν  ένα από τα μηνύματα των διοργανωτών, που ανέφεραν ακόμα ότι «ο όρος “οικογένεια” είναι μοναδικός», ενώ άλλο πανό έγραφε  «κάτω τα χέρια από τα παιδιά, οικογένεια είναι μόνο η παραδοσιακή». Η συγκέντρωση  παρουσιάζεται ως «μια μεγάλη γιορτή της ελληνικής οικογένειας».

3 σχόλια

  1. Όσο θα υπάρχουν Άνθρωποι δε θα σβήσει η ελπίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενταξει;Βγηκατε στους δρομους να μας πεισετε οτι ειστε γονεις;Οπως οι γελοιοι "Μακεδονομαχοι"που τον ηπιανε;Συναγωνιζεστε με τους υπερηφανους που αυτοεξεφτελιζονται;Και,τοσο καιρο που η Κεραμεως δολοφονει τα παιδια σας,πού ησασταν;Οταν το παιδι το δικο σας,το δικο μας,ολα τα παιδια του κοσμου,σβησει γιατι ειναι κατεστραμμενη η Υγεια που εμεις πληρωσαμε,τί θα πειτε;Μηπως δεν ειστε εσεις που ξαναψηφισατε το κομμα που υποθαλπτει τους παιδοβιαστες;Πόσοι απο σας συμμετεχετε ενεργα σε συλλογους γονεων,για να βοηθησετε τους μαθητες να ανταπεξελθουν απεναντι σε καθαρματα δημοσιους υπαλληλους που το παιζουν εκπαιδευτικοι;Βγηκατε ποτε στον δρομο για τα παιδια που σφαγιαστηκαν,και συνεχιζουν σε καθε γωνια της γης;Πού ειναι η διαμαρτυρια σας,οταν αυτα τα καθικια σας στερουν ωρες και χρημα απ'τα παιδια σας,με αποτελεσμα και την δικια σας ψυχικη δυστοπια και την στερηση των παιδιων;Για τις γυναικοκτονιες απο "ευεξαπτους οικογενειαρχες;Ψιλα γραμματα;Ποιός απο σας εχει συμβουλευτει αιδικους παιδοψυχολογους και αλλους για την σωστη αντιμετωπιση ενος παιδιου;Γιατι θυμαστε το γονεις-γεννητορες και ξεχνατε τους κηδεμονες.Και αυτα τα λεω σε ολους μας που εχουμε το καθηκον να μεγαλωσουμε παιδια,οχι σε κατι σουργελα παραεκκλησιαστικων οργανωσεων που οσο ειναι αυτοι Χριστιανοι,εγω ειμαι Κινεζος οδοντιατρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Europride διήρκεσε εννιά (9) ημέρες. Το στήριξαν με την παρουσία τους η κυβέρνηση Μητσοτάκη διά του κ. Πατέλη, οι ΗΠΑ διά του αγαπημένου της Marka2 κ. Tsounis, η Ολλανδή πρέσβης κι η Pfizer διά του κτηνίατρου Bourla.
    Το Fαmily Pride διοργανώθηκε από απλούς Έλληνες, ενώ ένας εκ των διοργανωτών συνελήφθη από την αστυνομία πριν λίγες ημέρες.
    Ποιό γεγονός ενόχλησε περισσότερο τον AIK; Μα, το Family Pride φυσικά.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση