GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ! Στον κόμβο του Ε65 οι αγρότες της Καρδίτσας...

Κινητοποίηση με αυτοκίνητα • Τα αιτήματα των αγροτών Κινητοποίηση με αγροτικά μηχανήματα και αυτοκίνητα πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι αγ...


Κινητοποίηση με αυτοκίνητα • Τα αιτήματα των αγροτών
Κινητοποίηση με αγροτικά μηχανήματα και αυτοκίνητα πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι αγρότες της Καρδίτσας στον κόμβο του Ε65 ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας. Στο σημείο βρίσκεται και αστυνομική δύναμη. Οι αγρότες θέλουν να τους επιτραπεί να ανέβουν στον αυτοκινητόδρομο αλλά μέχρι στιγμής το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό.
Οι αγρότες ζητούν άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις σε ποσοστό 100% για τις ζημιές που υπέστησαν από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου. Ζητάνε, ακόμα, να αντιμετωπιστούν οι χαμηλές τιμές στα προϊόντα και το υψηλό κόστος παραγωγής, με ουσιαστικά μέτρα στήριξης, αλλά και να πάρουν σάρκα και οστά αντιπλημμυρικά έργα που θα θωρακίσουν τις περιοχές που καταστράφηκαν από την επέλαση της τελευταίας θεομηνίας.
Παράλληλα θα επιδιώξουν συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Τσιάρα, στον οποίο θα κάνουν γνωστά τα αιτήματά τους και το διεκδικητικό πλαίσιο. Τόνισαν επίσης πως αν η κυβέρνηση δεν δώσει λύσεις θα συνεχίσουν τον αγώνα τους, και δεν θα εγκαταλείψουν τις καλλιέργειες και τα χωριά τους.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Προσωρινή απαγόρευση:
α) Στις εισόδους – εξόδους αμφίπλευρα του Κόμβου Καρδίτσας,
β) Στην Επαρχιακή Οδό Καρδίτσας – Λάρισας, από την 8η χ/θ (ισόπεδος κυκλικός κόμβος Δέλτα Παλαμά) έως την 11η χ/θ (1η διασταύρωση Ματαράγκας – έξοδος ΒΙ.ΠΕ.),) Στην Ε.Ο. Καρδίτσας – Λαμίας, από την 8η χ/θ (ισόπεδος κυκλικός κόμβος Δέλτα Παλαμά) έως την 15η χ/θ (διασταύρωση Καρποχωρίου – αερογέφυρα Σοφάδων).
Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

Κίνηση εντός Ε-65
Η είσοδος και η έξοδος των οχημάτων που κινούνται στον Αυτοκινητόδρομο, και προορίζονταν για τον Α/Κ Καρδίτσας θα διεξάγεται από τις προηγούμενες ή επόμενες εισόδους – εξόδους του Ε65, ήτοι τους Α/Κ Σοφάδων και Προαστίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση