GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΥΚΛΩΜΑ εκβιαστών! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο (αδελφός πρ. αντιδημάρχου) 64χρονος, που έκανε κουμάντο με τη Νάνσυ. Νέοι σοκαριστικοί διάλογοι...

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν πέσει στην 43χρονη “Νάνσυ”, που θεωρείται η εγκέφαλο του κυκλώματος εκβιασμών, ωστόσο οι έρευνες τω...


Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν πέσει στην 43χρονη “Νάνσυ”, που θεωρείται η εγκέφαλο του κυκλώματος εκβιασμών, ωστόσο οι έρευνες των Αρχών έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως εξίσου σημαντικός ήταν και ο ρόλος ενός άνδρα.
Πρόκειται για έναν 64χρονο, που μετά την απολογία του πήρε τον δρόμο των φυλακών, καθώς οι εξηγήσεις του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα.

Το προφίλ του 64χρονου συναρχηγού του κυκλώματος
Σύμφωνα με το Mega, ο συναρχηγός, αδερφός πρώην αντιδημάρχου της Αθήνας, έπαιρνε τηλέφωνα για να σταματήσει ελέγχους, μάθαινε εκ των προτέρων ποια καταστήματα θα δέχονταν επίσκεψη από ελεγκτές και έπαιρνε μέρος στη μοιρασιά των κερδών και στους εκβιασμούς επιχειρηματιών.
Ο 64χρονος δήλωνε επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης ενός μικρού καταστήματος, ενώ ήταν και παρατηρητής σε αγώνες της Super League. Τα πολλά χρήματα όμως τα κέρδιζε από τους εκβιασμούς καταστηματαρχών και τις γνωριμίες που είχε.

Οι διαλόγοι που “καίνε” τα μέλη του κυκλώματος
Οι διάλογοι που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί και αποκάλυψε η ίδια εκπομπή είναι χαρακτηριστικοί.
-Νάνσυ: Είναι η δημοτική αστυνομία και μετράει τις σκαλωσιές. Στο ξενοδοχείο που σου έχουμε πει, που έχουν πληρωθεί.
-Συναρχηγός: Το τελευταίο που έχουμε πει.
-Νάνσυ: Πες τους να φύγουνε.
-Συναρχηγός: Εντάξει έλα.

Μαζί με τη Νάνσυ κανόνιζαν και καθοδηγούσαν τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης. Σε δύσκολες στιγμές, ακόμα και η 43χρονη τηλεφωνούσε σε εκείνον για να δώσει τη λύση.
-Συναρχηγός: Έλα κοριτσάκι μου. Γύρισες;
-Νάνσυ: Ναι, τώρα μόλις. Λοιπόν, να σου πω. Το πρωί πήγε η Δημοτική στα περίπτερα στη… και τώρα είναι στο… στα Σεπόλια.
-Συναρχηγός: Είσαι σίγουρη ότι είναι οι δικοί μας.
-Νάνσυ: Ναι. Η Δημοτική είναι. Οπότε, θες να τους πάρεις να φύγουν; Εκεί δεν έχει άδεια λειτουργίας και θέλουμε να φύγουν.
-Συναρχηγός: Εντάξει, έλα. Γεια, γεια.

Τόσο σε νυχτερινούς όσο και σε ημερήσιους ελέγχους, ο 64χρονος δεχόταν κλήσεις από τη Νάνσυ για να παρέμβει.
-Συναρχηγός: Έλα μανάρι μου.
-Νάνσυ: Πάρ’ τους τηλέφωνο γιατί θέλουν να τους πάρουν αυτόφωρο.
-Συναρχηγός: Ρε συ είμαι στο δικαστήριο.
-Νάνσυ: Όχι κοίτα είναι σοβαρό. Θα τους πάρουν τώρα.
-Συναρχηγός: Σοβαρό είναι και αυτό που κάνω.
-Νάνσυ: Γ***** τα σοβαρό. Αυτοί έχουν αστυνομία. Πρέπει κάπως να πάρεις τον (…).

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν συλληφθεί 14 άτομα, εκ των οποίων τα επτά προφυλακίστηκαν, ανάμεσά τους ο 64χρονος συναρχηγός και η 43χρονη “Νάνσυ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση