GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

53 ΕΤΩΝ! Πέθανε η (πρωταγωνίστρια του «Μπέβερλι Χιλς») Σάνεν Ντόχερτι...

Την τελευταία της πνοή άφησε στα 53 της χρόνια η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σε ΗΠΑ και Ελλάδα σειράς, Μπέβερλι Χιλς, Σάνεν Ν...


Την τελευταία της πνοή άφησε στα 53 της χρόνια η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σε ΗΠΑ και Ελλάδα σειράς, Μπέβερλι Χιλς, Σάνεν Ντόχερτι.
Τα τελευταία χρόνια, η Ντόχερτι είχε διαγνωστεί με καρκίνο. «Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι. Το Σάββατο 13 Ιουλίου έχασε τη μάχη της με τον καρκίνο, έχοντας παλέψει για χρόνια με την ασθένεια» ανέφερε σε δήλωσή της στο People, η εκδότριά της Λέσλι Σλόαν.
«Η αφοσιωμένη κόρη, αδερφή, θεία και φίλη ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της αλλά και τον σκύλο της τον Μπόουι. Η οικογένεια ζητά ιδιωτικότητα αυτή τη δύσκολη ώρα ώστε να την πενθήσει εν ειρήνη» ανέφερε η Σλόαν.
Η πρωταγωνίστρια του Μπέβερλι Χιλς, είχε διαγνωστεί με καρκίνο από το 2015. «Υπάρχουν μέρες που σκέφτομαι «γιατί εμένα;» είχε δηλώσει η Ντόχερτι η οποία συμπλήρωνε «και έπειτα σκέφτομαι “γιατί όχι εγώ; ποιος άλλος; Ποιος άλλος εκτός από εμένα το αξίζει αυτό; Κανείς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση