GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ! Κλείνει ο «Τερκενλής» στην Θεσσαλονίκη...

Κεραυνός εν αιθρία στην Θεσσαλονίκη, καθώς μετά από ένα τέταρτο του αιώνα αδιάλειπτης λειτουργίας, ο «Τερκενλής» στην Μητροπόλεως κλείνει. Ό...


Κεραυνός εν αιθρία στην Θεσσαλονίκη, καθώς μετά από ένα τέταρτο του αιώνα αδιάλειπτης λειτουργίας, ο «Τερκενλής» στην Μητροπόλεως κλείνει.
Όπως γράφει το Typosthess, «έκλεισε τις πύλες του ένα κατάστημα που έχει γράψει τη δική του πολυετή ιστορία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για το κατάστημα «Τερκενλής» που βρίσκεται στην Οδό Μητροπόλεως στο κέντρο της πόλης και λειτουργούσε εδώ και 25 χρόνια. Το κατάστημα τελείωσε κανονικά την βάρδια του το βράδυ της Τρίτης και έκτοτε ανακοίνωσε πως κλείνει οριστικά».

1 σχόλιο

  1. Για εμας τους γνωστες του γλυκου,ποτε δεν ηταν απο τα καλυτερα μαγαζια.Πριν καιρο,ειχε παρει και δανειο(αμα εχεις γνωστο!)Δεν μας κανει εντυπωση που κλεινει η Μητροπολεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση