GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο 21ος αιώνας είναι Ασιατικός, Ευρασιατικός και Κινεζικός αιώνας!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Αυτός, στις φωτογραφίες είναι ο Han Junjia, ένας...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Αυτός, στις φωτογραφίες είναι ο Han Junjia,
ένας...

Κινέζος μηχανοδηγός σιδηροδρόμων,
πριν και μετά από 26 ​​χρόνια...
Το Κινέζικο χιούμορ τα λέει όλα

‌Η Κίνα καλπάζει! Τώρα είναι ασταμάτητη...

Η Κίνα είναι ο νέος παγκόσμιος μεσολαβητής για την Ειρήνη, οι ΗΠΑ κι η αποικία τους (Ευρωπαϊκή Ένωση) οι  νέοι κακοί του κόσμου... 23 Ιούλη 2024: Κίνα: «Συμφωνία συμφιλίωσης κι ενότητας των 14 Παλαιστινιακών κομμάτων οργανώσεων της Αντίστασης»!

"Η Κίνα κατάκτησε την ταχύτητα φυγής: τώρα είναι ασταμάτητη", σημειώνει ο Pepe Escobar, "Strategic Culture Foundation" κι επισημαίνει μεταξύ άλλων:
«Ο 21ος αιώνας διαμορφώνεται ως ασιατικός, ευρασιατικός και κινεζικός αιώνας.
Η τετραήμερη ολομέλεια του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, η οποία συνεδρίαζε την περασμένη εβδομάδα στο Πεκίνο κι η οποία συνεδριάζει δύο φορές κάθε δεκαετία, καθόρισε έναν οικονομικό οδικό χάρτη για το 2029, ήταν ένα εκπληκτικό γεγονός σε περισσότερο από μια πτυχή.
Ας ξεκινήσουμε με τη συνέχεια και τη σταθερότητα...
»

Η Ελλάδα αναστενάζει από την ακρίβεια, τις τιμές στα ύψη, μισθοί πείνας, ανεργία... ο λαός χύνει αίμα για τις ιδιωτικές σήμερα, πάλαι ποτέ κοινωνικές παροχές (ηλεκτρικό, μεταφορές, παιδεία, υγεία κ.λπ.)... κι η διεφθαρμένη πολιτική και οι πολιτικοί της "σωστής πλευράς της ιστορίας" στέλνουν όπλα και χρήματα για τον Νατοϊκό κοκαϊνομανή, τον μικρό φύρερ των ουκροναζί... για ν' αντιμετωπιστεί ο "Ρωσικός ιμπεριαλισμός"!
Στην "ιμπεριαλιστική" Ρωσία, που βρίσκεται σε πόλεμο και κυρώσεις-εμπάργκο από την "πολιτισμένη" δύση (ΗΠΑ - ΕΕ) -
ο Νατοϊκός Κοτζιάς, το είχε περιγράψει υπέροχα: "Η εποχή της διπλωματίας της κότας πέρασε"-  κι ενώ διαρκεί η επιχείρηση αποναζιστικοποίησης ο πληθωρισμός παρέμεινε αμετάβλητος... 0,11%!

Βέβαια, στην αποικία Ελλάδα διαθέτουμε γάμους και τεκνοθεσίες ομοφυλοφίλων, εθνική ενότητα εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα, αντιμετώπιση της "κλιματικής αλλαγής", πειραματικά φάρμακα των πολυεθνικών (Big Pharma), ηλεκτρονικές κατασχέσεις σπιτιών (μεγάλε Τσακαλώτε της νέας αριστεράς σήμερα), βάσεις για την υποστήριξη των βρεφοκτόνων σιωΝαζί... Είμαστε "ευρωπαίοι"...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩτων πολυεθνικών

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. Οσο η Δυση μαλακιζεται με την σωστη πλευρα της ιστοριας,βαυκαλιζεται με τις παπαριες του διεστραμμενου Σβαμπ και θαυμαζει τις σκεψεις καποιων μικροτσουτσουνων συμπλεγματικων της Μπιλντεμπεργκ,οι κιτρινιαρηδες εδω και αιωνες και η αρκουδα εδω και χρονια προετοιμαζουν το οριστικο τελος της καθ'ημας αλαζονειας.Και το τιμημα για καποιους θα ειναι βαρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση