GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κίνα: «Συμφωνία συμφιλίωσης κι ενότητας των 14 Παλαιστινιακών κομμάτων οργανώσεων της Αντίστασης»!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Κινέζικη κίνηση Ματ! Η Κίνα κατόρθωσε το ακατόρθωτο...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Κινέζικη κίνηση Ματ!
Η Κίνα κατόρθωσε το ακατόρθωτο...

Μια συμφωνία που
θέτει το Παλαιστινιακό έξω από τους σχεδιασμούς των αμερικανοσιωνιστών
και υπογραμμίζει επίσης τον κυρίαρχο ρόλο της Κίνας και στη διπλωματία...

Ο Γουάνγκ Γι, Υπουργός Εξωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, ανακοίνωσε πως οι συνομιλίες συμφιλίωσης των Παλαιστινιακών κομμάτων/οργανώσεων που φιλοξενούνται από την Κίνα, με τη συμμετοχή 14 παλαιστινιακών κομμάτων συνομολόγησαν: «Μια Συμφωνία αφιερωμένη στη μεγάλη συμφιλίωση κι ενότητα και των 14 παρατάξεων»!

Τα τρία (3) βασικά σημεία της Συμφωνίας, της πιο σημαντικής συναίνεσης που προκύπτει από τις συνομιλίες του Πεκίνου μεταξύ των 14 οργανώσεων/κομμάτων της Παλαιστίνης:

Η επιβεβαίωση της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (ΟΑΠ), που είχε φιμώσει ο Αμπάς, ως τη ΜΟΝΗ ΝΟΜΙΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ όλου του Παλαιστινιακού λαού.

Η δημιουργία μιας προσωρινής κυβέρνησης Εθνικής Συμφιλίωσης, με επίκεντρο τη μεταπολεμική ανοικοδόμηση της Γάζας.

Το ισχυρό κάλεσμα για να δημιουργηθεί πραγματικά ένα ανεξάρτητο κράτος της Παλαιστίνης σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ και του διεθνούς δικαίου.


Εκπρόσωπος Τύπου 发言人办公室

«Στις 23 Ιούλη (2024), ο Κινέζος υπουργός Γουάνγκ Γι παρευρέθηκε στην τελετή λήξης των συνομιλιών συμφιλίωσης των Παλαιστινιακών οργανώσεων στο Πεκίνο και παρακολούθησε την υπογραφή της Διακήρυξης του Πεκίνου για τον τερματισμό των διχασμών και την ενίσχυση της Παλαιστινιακής Εθνικής Ενότητας από μέρος 14 παλαιστινιακών οργανώσεων.»

Αναμενόμενος ο πανικός των βρεφοκτόνων σιωναζί και οι δηλώσεις του υπουργού εξωτερικών της σιωνιστικής οντότητας εναντίον του Αμπάς (τον είχαν δεδομένο, στο χέρι με τις επιχορηγήσεις και δάνεια), που υποτάχθηκε στους "τρομοκράτες"... Για να «να σώσει το τομάρι του»... θα λέγαμε εμείς...

Η Χαμάς είναι νόμιμο Παλαιστινιακό κόμμα, αρέσει δεν αρέσει... σε δημοσιογραφικές τσούλες & πολιτικούς, υπαλλήλους των ΗΠΑ!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση