GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ14 δημοτικοί αστυνομικοί και υπάλληλοι για εκβιασμούς...

Υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας και διοικητικοί υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων συνελήφθησαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Α...


Υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας και διοικητικοί υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων συνελήφθησαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για εκβιασμό.
Οι συλληφθέντες φέρονται να εκβίαζαν ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της Αθήνας για να τους δίνουν χρήματα προκειμένου να μην πραγματοποιούν ελέγχους και – αν το έκαναν – να μην βεβαιώνουν πρόστιμα για τις παραβάσεις που θα έβρισκαν.
Τα άτομα που συνελήφθησαν φέρονται να έρχονταν σε επαφή με ιδιοκτήτες καφέ κι εστιατορίων που βρίσκονται στο κέντρο της πρωτεύουσας και τους ζητούσαν ανταλλάγματα για να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση.
Πληροφορίες σημειώνουν πως στην υπόθεση εμπλέκονται 14 άτομα, εκ των οποίων φέρεται να είναι και ο δημοτικός αστυνόμος τμηματάρχης, αλλά και υπάλληλοι του Δήμου, από τη Διεύθυνσης Υγιεινής.
Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, έχουν βρεθεί αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά στην κατοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση