GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ στην Αυλίδα! ΤΡΕΝΟ (με 130 επιβάτες) συγκρούστηκε με φορτηγό...

Με αμαξοστοιχία γεμάτη επιβάτες, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα συγκρούστηκε φορτηγό αργά το μεσημέρι της Τρίτης με αποτέλε...


Με αμαξοστοιχία γεμάτη επιβάτες, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα συγκρούστηκε φορτηγό αργά το μεσημέρι της Τρίτης με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν περίπου 130 επιβαίνοντες στο τρένο.
Φορτηγό όχημα με σκασμένο λάστιχο εξετράπη της πορείας του, στον περιφερειακό δρόμο, πλησίον της Αυλίδας, και έπεσε στις γραμμές του τρένου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 (Χαλκίδα-Αθήνα).

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Hellenic Train, από το συμβάν δεν προκλήθηκε τραυματισμός κανενός, ενώ ζητήθηκαν προληπτικά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο μετέβησαν και 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα για να συνδράμουν στην απομάκρυνση των 130 επιβατών από την αμαξοστοιχία, ενώ σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική δεν έχει χρειαστεί να γίνει κάποιος απεγκλωβισμός επιβάτη. Για τη μεταφορά των επιβατών δρομολογούνται λεωφορεία. Η κυκλοφορία μεταξύ Οινόης-Χαλκίδας έχει διακοπεί.

Στο σημείο έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων στον κεντρικό δρόμο με τα αυτοκίνητα να πηγαίνουν με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση