GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΙΕΙ (για 10η ημέρα) η φωτιά στο όρος Όρβηλος!

Ασταμάτητες, πολυήμερες μάχες με τις φλόγες δίνουν πυροσβέστες και εναέρια μέσα για τον έλεγχο και την κατάσβεση της φωτιάς στο όρος Όρβηλος...


Ασταμάτητες, πολυήμερες μάχες με τις φλόγες δίνουν πυροσβέστες και εναέρια μέσα για τον έλεγχο και την κατάσβεση της φωτιάς στο όρος Όρβηλος που κατακαίει την περιοχή για δέκατη ημέρα.
Η φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης 18 Ιουλίου πάνω από το Αχλαδοχώρι του δήμου Σιντικής κι έχει κάψει μέχρι στιγμής περισσότερα από 11.000 στρέμματα δάσους. Οι απρόβλεπτες ριπές αέρα αναζωπύρωσαν τις εστίες της φωτιάς οι οποίες φτάνουν μέχρι και πίσω από την κορυφογραμμή και το έδαφος της Βουλγαρίας όπου επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις από τη γειτονική χώρα.
Συνολικά 28 πυροσβέστες, είκοσι από την Π.Υ. Σερρών και τα κλιμάκια Σιδηροκάστρου και Κάτω Ποροίων και οχτώ Δασοκομάντος της 2ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ) δίνουν μάχη με τις φλόγες. Μηχανήματα του στρατού, της Π.Ε. Σερρών και του Δήμου Σιντικής έχουν δημιουργήσει αντιπυρικές ζώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση