GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ! Νέος πρόεδρος της Super League ο Μαρινάκης...

Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της Super League 1 με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να διαδέχεται τον Μηνά Λυσάνδρου μετά τις εκλογές που έγιναν μέσω τ...


Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της Super League 1 με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να διαδέχεται τον Μηνά Λυσάνδρου μετά τις εκλογές που έγιναν μέσω τηλεδιάσκεψης το απόγευμα της Τετάρτης (26/6).
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τρίτη φορά θα είναι στον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, κερδίζοντας στο νήμα τον Γιάννη Αλαφούζο. Η εκλογική μονομαχία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ήταν σκληρή, όμως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κέρδισε με 7-6 ψήφους και θα επιστρέψει στη θέση του προέδρου της Super League.
Η πρώτη θητεία του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν τη σεζόν 2010-11, ενώ ανέλαβε ξανά πριν δύο καλοκαίρια, αλλά παραιτήθηκε πριν από έξι μήνες, μετά την πρόταση μομφής που του έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση