GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρομοκρατική επίθεση στη Σεβαστούπολη! Το RQ-4B Global Hawk που συντόνισε την επίθεση απογειώθηκε από τη Λάρισα;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Η τρομοκρατική επίθεση κατά αμάχων στη Σεβαστούπολη δεν θα μείνει αναπάντητη...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η τρομοκρατική επίθεση κατά αμάχων στη Σεβαστούπολη δεν θα μείνει αναπάντητη...

Σήμερα στις 12:15 ώρα Μόσχας, τρομοκρατική επίθεση στη Σεβαστούπολη.
Οι ουκροΝαζί του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ επιχείρησαν να χτυπήσουν τη Σεβαστούπολη με πέντε πυραύλους ATACMS, που προμήθευσαν οι ΗΠΑ, με κεφαλές διασποράς απαγορευμένες από ΟΛΕΣ τις διεθνείς συμβάσεις.
Ο Ρωσικός στρατός κατέρριψε τέσσερις, αλλά ένας εκτράπηκε από την αεράμυνα και εξερράγη πάνω από την πόλη, όπου ζει και προοδεύει η Ελληνική διασπορά, που από το 201 οι Ναζί της Ουκρανίας είχαν απαγορεύσει να μιλούν την ελληνική γλώσσα ακόμη και μέσα στα σπίτια τους!

Ο αριθμός των θυμάτων της επίθεσης των ουκροΝαζί στη Σεβαστούπολη ανήλθε σε πέντε, οι τραυματίες 120, μέχρι τώρα, ανέφερε ο κυβερνήτης Μιχαήλ Ραζβοζάεφ: «Δυστυχώς τώρα έχουμε τρία νεκρά παιδιά και δύο νεκρούς ενήλικες»


 

Το καθεστώς του Κιέβου επέλεξε σκόπιμα την Ημέρα της Αγίας Τριάδας για να χτυπήσει τη Σεβαστούπολη, είπε η Μαρία Ζαχάροβα:
«Η ημερομηνία για ένα τέτοιο χτύπημα δεν επιλέχθηκε τυχαία -η ημέρα της Αγίας Τριάδας, αλλά καταλαβαίνουμε τέλεια τι βρίσκεται στην ουσία του καθεστώτος του Κιέβου: αυτό είναι ένα βαθύ μίσος για οτιδήποτε συνδέεται με τη Ρωσία, τον ρωσικό πολιτισμό και, φυσικά, η Ορθοδοξία και ο Χριστιανισμός γενικότερα. Αυτά τα τελετουργικά εγκλήματα στην κυριολεξία -και νομίζω ότι μπορείτε να τα ονομάσετε έτσι-, που διαπράττουν συμπίπτουν με μεγάλες γιορτές»

Το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε:
«Η ευθύνη για την επίθεση κατά αμάχων στη Σεβαστούπολη βαρύνει κυρίως τις Ηνωμένες Πολιτείες, ειδικοί των οποίων συμμετέχουν σε αποστολές πτήσης με αμερικανικούς πυραύλους.
Η επίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κατά αμάχων στη Σεβαστούπολη δεν θα μείνει αναπάντητη
»

Ταυτόχρονα με την εκτόξευση των πυραύλων, ένα αμερικανικό αναγνωριστικό "drone RQ-4B Global Hawk" επιχειρούσε στους ουρανούς πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα.
Το χτύπημα πυραύλων ATACMS στη Σεβαστούπολη συντονίστηκε από το αμερικανικό αναγνωριστικό drone RQ-4B Global Hawk, το οποίο απογειώθηκε είτε από τη Σιγκονέλα της Σικελίας, είτε από τη Λάρισα;
Νόμιμο δικαίωμα της Ρωσίας να στοχοποιήσει τη βάση απογείωσης του "drone RQ-4B Global Hawk"! Ακόμη κι αν είναι η Λάρισα, είναι αναφαίρετο δικαίωμα της Ρωσίας να κτυπήσει όποτε κι όταν το αποφασίσει!
Τώρα... πιθανές διαψεύσεις του πιστοποιημένου ψεύτη Δένδια, δεν έχουν καμία υπόσταση:
"Η Μαρία ξεβράκωσε τον ψεύτη Δένδια, το δουλικό του νεοναζισμού!"

Όχι μόνον ο Μητσοτάκης, αλλά ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα της Νατοϊκής δεξιάς και της Νατοϊκής αριστεράς, που έχουν Μέτωπο εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, να αναλάβουν δημόσια τις ευθύνες τους για τη δουλική συστράτευση με τις ΗΠΑ και τις όποιες επιπτώσεις στον λαό μας!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση