GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! Συνελήφθη αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. για revenge porn...

Για εκδικητική πορνογραφία κατηγορείται 35χρονος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από αστυνομικούς της Δίωξη...


Για εκδικητική πορνογραφία κατηγορείται 35χρονος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Οι έρευνες άρχισαν όταν η γυναίκα κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως διακινείται βίντεο με προσωπικές της στιγμές.
Από την προανάκριση, προέκυψε η εμπλοκή του 35χρονου αξιωματικού στην υπόθεση, ο οποίος συνελήφθη, το μεσημέρι του Σαββάτου, σε περιοχή της Αττικής.
Μετά από έρευνα στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα κινητό και ένα ψηφιακό μέσο αποθήκευσης, τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε γνωστό πως βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος σε βάρος του.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Τι πραγματικά συνέβη στη Σχολή Αξιωματικών
Ο εν λόγω αξιωματικός της ΕΛ. ΑΣ. που συνελήφθη με την κατηγορία της εκδικητικής πορνογραφίας, ήταν εκπαιδευτής στη Σχολή Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα και είχε σχέση με μια δόκιμο αξιωματικό. Λίγο καιρό μετά χώρισαν οπότε ο 35χρονος ξεκίνησε να την παρενοχλεί και να την εκβιάζει οπότε η γυναίκα του έκανε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση.
Μετά από αυτή την μήνυση, τον έδιωξαν από την Σχολή, πέρασε ΕΔΕ και του επιβλήθηκε στέρηση βαθμού, ενώ τον μετέθεσαν στην ομάδα ΔΙΑΣ.
Ωστόσο ο 35χρονος αξιωματικός συνέχισε να διακινεί βίντεο και φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές με την δόκιμο αστυνομικό, κατηγορώντας τη κατ’ αυτό τον τρόπο ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις και με άλλους αστυνομικούς από τη Σχολή.
Πριν από λίγες μέρες η γυναίκα, του έκανε νέα μήνυση αυτή τη φορά για εκδικητική πορνογραφία, οπότε αφού προηγήθηκε ενδελεχής διερεύνηση της καταγγελίας της από την ΕΛ.ΑΣ., σχετικά με διακίνηση των βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται οι προσωπικές τους σεξουαλικές στιγμές, πραγματοποιήθηκε χθες η σύλληψη του 35χρονου αξιωματικού, ο οποίος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Τα fake δημοσιεύματα
Σε μερίδα του Τύπου και συγκεκριμένα σε δύο εφημερίδες που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο, η συγκεκριμένη δόκιμη αξιωματικός παρουσιάζεται ως εξώλης και προώλης, με συγκεκριμένες αποκαλυπτικές φωτογραφίες, ενώ γίνεται λόγος και για βίντεο από σεξουαλικές στιγμές με άλλους συναδέλφους της.
Ωστόσο όπως προαναφέρθηκε, το συγκεκριμένο υλικό προέρχεται από τα μηνύματα και τα βίντεο που διακινούσε ο συλληφθείς αστυνομικός, για τα οποία και μηνύθηκε από την δόκιμη για εκδικητική πορνογραφία, με συνέπεια να ακολουθήσει η σύλληψή του.

Είχε βγει και σε τηλεοπτική εκπομή ο αξιωματικός
Μάλιστα ο συγκεκριμένος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., είχε βγει σε τηλεοπτική εκπομπή, καταγγέλλοντας ότι η δόκιμος αστυνομικός τον παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση