GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΣΗΜΟ μοντέλο του OnlyFans! Με μιλκσέικ ...«έλουσε» τον Νάιτζελ Φάρατζ

Μούσκεμα από… μιλκσέικ έγινε ο  Νάιτζελ Φάρατζ, προϊόν «εκτόξευσης» μίας γυναίκας, στο Κλάκτον, που ο ίδιος ονόμασε ως την πιο πατριωτική πό...


Μούσκεμα από… μιλκσέικ έγινε ο  Νάιτζελ Φάρατζ, προϊόν «εκτόξευσης» μίας γυναίκας, στο Κλάκτον, που ο ίδιος ονόμασε ως την πιο πατριωτική πόλη της Βρετανίας.
Ανάλογη επίθεση είχε δεχθεί ο Φάρατζ το 2019, στο Νιούκαστλ.
Το περιστατικό έγινε όταν ο Φάρατζ, συνοδευόμενος από την ασφάλειά του, έβγαινε από τοπική παμπ. Εκεί τον περίμενε μία γυναίκα, που εκτόξευσε προς το μέρος του το περιεχόμενο ενός ποτηριού. Το μιλκσέικ βρήκε τον πολιτικό στο πρόσωπο. Εκείνος περιορίστηκε να σκουπίσει τα μάτια του και να συνεχίσει.
Για το περιστατικό συνελήφθη μία 25χρονη, που παραμένει υπό κράτηση για ανάκριση.
Ήδη, ο υπέρμαχος του Brexit είχε πει σε τοπικούς ψηφοφόρους ότι οι Συντηρητικοί πρόδωσαν την εμπιστοσύνη τους και προειδοποίησε τον νυν πρωθυπουργό Ρίσι Σουνάκ ότι θα πληρώσει μεγάλο τίμημα στις βρετανικές εκλογές της 4ης Ιουλίου.
Η Βικτόρια Τόμας - Μπόουεν είναι η 25χρονη που «έλουσε» με μιλκσέικ τον Νάιτζελ Φάρατζ, κατά την έξοδό του από τοπική παμπ στο Κλάκτον. Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, η κοπέλα δεν είναι άγνωστη στο κοινό. Πρόκειται για διάσημο μοντέλο του OnlyFans, που υποστηρίζει μάλιστα, ανοιχτά τον πολιτικό Τζέρεμι Κόρμπιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση