GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Metron Analysis: Το 83% των ψηφοφόρων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θέλει σύγκλιση...

Ως σχεδόν καθολικό περιγράφεται το αίτημα για την συνεργασία των κομμάτων της ευρύτερης κεντροαριστεράς σε έρευνα της Metron Analysis που πα...


Ως σχεδόν καθολικό περιγράφεται το αίτημα για την συνεργασία των κομμάτων της ευρύτερης κεντροαριστεράς σε έρευνα της Metron Analysis που παρουσιάστηκε κατά τη δεύτερη ημέρα της Διεθνούς Διάσκεψης για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα.
Συγκεκριμένα, στο ερώτημα αν «θα πρέπει να υπάρξει σύγκλιση σε ένα ενιαίο σχήμα», το 83% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 83% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής απαντούν θετικά, ενώ ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι θετική ανταπόκριση έχει ένα τέτοιο δυνητικό εγχείρημα και από το 54% των ψηφοφόρων της ΝΔ.



Όσο για τις πολιτικές δυνάμεις που ενισχύθηκαν στη χώρα μας, η άκρα Δεξιά συγκεντρώνει τη μερίδα του λέοντος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας - και μάλιστα με ποσοστό 45%, ενώ ακολουθεί η Δεξιά με 25%.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση