GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

'Eνας ''γάρος'' διαπλεκόμενος υπουργός Κύπρου, στις ΗΠΑ... στο American Jewish Committee!

" ΚΑΛΑΜΙ " (ΗΠΑ) Ο ''γάρος'' τουρίστας υπουργός Εξωτερικών του διεφθαρμένου μικρο-κράτους, Κων/νος Κόμπος, σε...

"ΚΑΛΑΜΙ" (ΗΠΑ)
Ο ''γάρος'' τουρίστας υπουργός Εξωτερικών του διεφθαρμένου μικρο-κράτους, Κων/νος Κόμπος, σε... Ουάσιγκτον, Νέα Υόρκη και... Σικάγο.
Στην Ουάσιγκτον, συμμετείχε, ως ομιλητής (11 Ιουνίου '24) και στο συνέδριο (παγκόσμιο φόρουμ) του American Jewish Committee, γιά έμμεση υποστήριξη στην συνεχιζόμενη γενοκτονία -με θύματα Παλαιστίνιους άμαχους- στην Γάζα. Με αποτέλεσμα, να τον σχολιάζει πολύ αρνητικά η Ομογένεια, με απαξιωτικές εκφράσεις, όπως ''κυπριακό γαϊδούρι'' κλπ.
Συμμετείχε και στο 39ο συνέδριο της ΠΣΕΚΑ (Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα).
Ο γραφικός υπουργός, θα συμμετάσχει και σε... φόρουμ με τον ψευτολομπίστα Ζεμενίδη στο Σικάγο, με θεατές ''3 και ο κούκος''.
Αλλά μία ημέρα πριν στην Νέα Υόρκη, δεν φρόντισε να μιλήσει ή συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση Ομογένειας γιά τα 50 χρόνια από την εισβολή της Tουρκίας, απόδειξη ότι είναι τουρίστας, που διασύρει την Κύπρο.
Μία ερώτηση σε ''υπουργό Κόμπο'': Τον Κύπριο ανταποκριτή της διαχρονικής παραπληροφόρησης, τον έχετε πάλι στα ''μυστικά κονδύλια'' γιά να προβάλει την αχρηστία σας;;; 'Η είναι μόνο σε αυτά της υφΥπεξ Αλεξάνδρας στην Αθήνα;;;
Γιατί ΔΕΝ ασχολείται η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ομογένεια Αμερικής, με τις διαχρονικές αηδίες ψευτοπατριωτών πολιτικών απατεώνων Κύπρου, των ''ανύπαρκτων αγώνων''...
(Καιρός να ασχοληθούμε και με τα ''κυπριακά γαϊδούρια''', δηλ. τους διαχρονικά διεφθαρμένους πολιτικούς Κύπρου, με πρώτον τον γελοίο υπουργό Εξωτερικών, επιλογή του ασοβάρευτου πρόεδρου Κύπρου Χριστοδουλίδη, αφού δεν ασχολούνται τα εξαγορασμένα ΜΜΕ Κύπρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση