GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Το «πληγωμένο» φτερό του Canadair που χτύπησε σε δέντρο ενώ επιχειρούσε στην Ναυπακτία...

Το μέγεθος της ζημιάς στο Canadair που χτύπησε σε δέντρο ενώ έκανε ρίψη νερού στη φωτιά στη Ναυπακτία αποκαλύπτει φωτογραφία ντοκουμέντο που...


Το μέγεθος της ζημιάς στο Canadair που χτύπησε σε δέντρο ενώ έκανε ρίψη νερού στη φωτιά στη Ναυπακτία αποκαλύπτει φωτογραφία ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας.
Στη φωτογραφία, που παρουσίασε ο Σκάι, διακρίνεται το ακροπτερύγιο του Canadair, ωστόσο από το χτύπημα δεν επηρεάστηκαν οι επιφάνειες ελέγχου του αεροσκάφους με τους χειριστές να συνεχίζουν την πορεία τους.

Έχουν μπει κλαδιά και στον πλωτήρα, ωστόσο δεν έχουν επηρεαστεί τα υδραυλικά συστήματα αλλά μόνο τα ηλεκτρονικά συστήματα.
Το αεροπλάνο έχει καθηλωθεί στη βάση της Ανδραβίδας, δεν μπορεί να πετάξει και θα επισκευαστεί εκεί, αλλά η επισκευή θα διαρκέσει δύο ή τρεις ημέρες, με την πυροσβεστική να έχει ένα μέσο λιγότερο στο «οπλοστάσιό» της.
Υπενθυμίζεται ότι απετράπη ατύχημα με Canadair που επιχειρούσε στη φωτιά στη Ναυπακτία, και το οποίο στην προσπάθεια του πιλότου να κάνει όσο το δυνατόν πιο στοχευμένη τη ρίψη νερού, «βρήκε» σε δέντρο, με τον ίδιο όμως να σώζει το αεροσκάφος και την ζωή του δίνοντας ξανά ύψος στο αεροσκάφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση