GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο υπΕξ της Κούβας υπογραμμίζει το ενδιαφέρον της Αβάνας για την ένταξη στην ομάδα BRICS...

Η Ρωσία θα συνεχίσει να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στην Αβάνα παρά τον...

Η Ρωσία θα συνεχίσει να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στην Αβάνα παρά τον... αποκλεισμό που έχει επιβάλει ο Λευκός Οίκος στο μεγαλύτερο νησί των Αντιλλών.
Ο Μπρούνο Ροντρίγκες  υπογράμμισε την κατάσταση των σχέσεων και επιβεβαίωσε ότι "οι διπλωματικοί πολιτικοί δεσμοί Ρωσίας-Κούβας συμπληρώνονται από τη δυναμική πρόοδο της αμοιβαία επωφελούς διμερούς συνεργασίας στον οικονομικό, εμπορικό και επιστημονικοτεχνικό τομέα".
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ρωσίας και της Κούβας, Σεργκέι Λαβρόφ και Μπρούνο Ροντρίγκες Παρρίγια, αντίστοιχα, συζήτησαν διάφορες πτυχές της διμερούς στρατηγικής εταιρικής σχέσης και επιβεβαίωσαν την "εξαιρετική" κατάσταση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα.
Η συνάντηση του σχήματος BRICS Plus/Outreach σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών στη ρωσική πόλη Νίζνι Νόβγκοροντ έδωσε στην Κούβα την ευκαιρία να εκφράσει για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον της να ενταχθεί στον όμιλο, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Κούβας.
Η εκδήλωση "επέτρεψε επίσης να τονιστεί το ενδιαφέρον της Κούβας να είναι μέλος της ομάδας Brics"...

Περισσότερα: cubaniagriega

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση