GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ για πεζοπορία! Αγνοείται Ολλανδός τουρίστας στη Σάμο...

Αγνοείται Ολλανδός τουρίστας στη Σάμο, αφού είχε πάει για πεζοπορία και χάθηκε από χθες Κυριακή. Ο 74χρονος άντρας από την Ολλανδία έκανε πε...


Αγνοείται Ολλανδός τουρίστας στη Σάμο, αφού είχε πάει για πεζοπορία και χάθηκε από χθες Κυριακή.
Ο 74χρονος άντρας από την Ολλανδία έκανε πεζοπορία στην περιοχή του Λιμνιώνα και στο Κλήμα στη Σάμο, ενώ από τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, χάθηκαν τα ίχνη του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του, που βρίσκονται σε εξέλιξη, ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής.
Σύμφωνα με την μαρτυρία γυναίκας που μίλησε στην ΕΡΤ και η οποία διαθέτει ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή, ο ηλικιωμένος τουρίστας εθεάθη τελευταία φορά στο Κλίμα στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής και φαινόνταν, όπως είπε, πολύ καταβεβλημένος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 74χρονος είναι γενικά σε καλή φυσική κατάσταση, ωστόσο η διαδρομή που αποφάσισε να ακολουθήσει είναι ιδιαίτερα απαιτητική και η αυξημένη θερμοκρασία την καθιστά ακόμη πιο δύσκολη.
Στις έρευνες συμμετέχουν πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου της Ελληνικής Αστυνομίας και του Παραρτήματος Σάμου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, συμμετείχε στην έρευνα η ομάδα drone ΙΚΑΡΟΣ της Π.Υ., η ομάδα drone ΔΑΙΔΑΛΟΣ της ΕΟΔ, ο διασωστικός σκύλος Speedy της ΕΟΔ, καθώς και πεζοπόρα τμήματα, με τη βοήθεια κατοίκων της περιοχής.
Με πληροφορίες από samosvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση