GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΕΙΣΜΟΣ από τον Κ. Ντάλτα! «ΠΩΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ το κόλπο, με τις "δωρεάν υποθέσεις", από δικηγόρους και κανάλια...»

Ο δικηγόρος Κώστας Ντάλτας σχολίασε την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και σημείωσε ότι δεν θα έπρεπε να απασχολεί τόσο τα «φώτα της δημοσιότη...



Ο δικηγόρος Κώστας Ντάλτας σχολίασε την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και σημείωσε ότι δεν θα έπρεπε να απασχολεί τόσο τα «φώτα της δημοσιότητας», αναφέροντας ότι με αυτόν τον τρόπο δεν γίνεται συζήτηση για θέματα της καθημερινότητας, όπως η ακρίβεια.
«Τι έχει η υπόθεση του κ. Λύτρα και είναι ειδική, εκτός του ότι είναι πιασάρικη, είναι στην επικαιρότητα και έχει βγάλει τη συζήτηση από την ακρίβεια;», ρώτησε τον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκπομπή «Live News» ο κ. Ντάλτας.
«Τον έχουμε “κόψει λωρίδες”, βάλαμε κάτω τη ζωή του. Ήμουν απέναντι στον Απόστολο Λύτρα, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα έρθει το αντίθετο αποτέλεσμα», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Επίσης, ανέφερε ότι διαφωνούσε με το γεγονός πως ο ποινικολόγος αναλάμβανε πολλές υποθέσεις δωρεάν και ότι μιλούσε για αυτές σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.
«Στον Απόστολο είχα επιστήσει, χωρίς να ζητήσει τη γνώμη μου, ότι όλο αυτό το πράγμα με τις υποθέσεις είναι υπερβολή. Οι δικηγορικοί σύλλογοι δεν γνώριζαν πως γινόταν αυτό με τις υποθέσεις δωρεάν; Οι τηλεοπτικές εκπομπές παίρνουν τηλέφωνο μόλις έχει σκάσει μια υπόθεση, και οι άνθρωποι, είτε είναι θύματα, είτε κατηγορούμενοι, μέσα σε μια οδύνη και μια δοκιμασία, και τους λένε… ως από μηχανής Θεός ότι “θα σας βάλουμε δικηγόρο δωρεάν;”», είπε ο ποινικολόγος για τον κατηγορούμενο συνάδελφό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση