GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα και η Γενοκτονία περιλαμβάνεται πλέον στο διεθνές τους δίκαιο!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Αυτό που χωρίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ από τη Χαμάς, είναι...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Αυτό που χωρίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ από τη Χαμάς,
είναι...

ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου και των νόμων του πολέμου»
Άντονι Μπλίνκεν
 

Ο εβραίος το θρήσκευμα σιωναζί Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, 10 Ιούνη 2024

 

Για όσους γνωρίζουν ανάγνωση και γραφή, η δήλωση του χασάπη εβραιοΝαζί Μπλίνκεν, σημαίνει ότι τώρα και η Γενοκτονία περιλαμβάνεται πλέον στο διεθνές τους δίκαιο!

Ιωάννα Υψηλάντη
Η σφαγή 600 ειρηνικών, στην πλειοψηφία τους, Παλαιστινίων, που συντελέστηκε, πριν από... 4 ημέρες, στο στρατόπεδο προσφύγων Νουσεϊράτ ήταν η πιο αιματηρή, από την αρχή του πολέμου στην Γάζα.
Στην "επιχείρηση" για την απελευθέρωση 4 ομήρων, σκοτώθηκαν 210 άμαχοι Παλαιστίνιοι και 400 τραυματίστηκαν.
Οι κύριοι φονιάδες ήταν Αμερικανοί, από τις ειδικές δυνάμεις "Δέλτα".
Έφτασαν στην Γάζα, μέσω του πλωτού λιμανιού, που έστησαν, έναντι 320 εκατομμυρίων δολαρίων, οι ΗΠΑ, για "ανθρωπιστικούς λόγους", δήθεν για να διανέμουν ανθρωπιστική βοήθεια στους πολιορκημένους Παλαιστίνιους.
Ωστόσο αυτό το "λιμάνι" ήταν η κύρια οδός μεταφοράς πολεμικού υλικού, προς το Ισραήλ.
Από το λιμάνι, οι ειδικές δυνάμεις επιβιβάστηκαν σε φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας, ντυμένοι με πολιτικά ρούχα και μόλις έφτασαν στο στρατόπεδο κατέβηκαν και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως, εναντίον των προσφύγων. Μόνο σε εκείνα τα πρώτα λεπτά δολοφονήθηκαν 80 άνθρωποι.
Αμέσως μετά, η κατοχική Ισραηλινή Αεροπορία άρχισε να βομβαρδίζει τα σπίτια με τους ανθρώπους μέσα.
Μ΄αυτά τα βρόμικα σκυλιά του πολέμου, που εισβάλλουν σε οποιαδήποτε χώρα, για να... -"ΒΙΝΤΕΟ! Οι κύριοι φονιάδες ήταν Αμερικανοί, από τις ειδικές δυνάμεις "Δέλτα"!"

Πολλά προσάπτουν -είχαμε κι εμείς προσάψει πολλά, όταν στρατεύτηκε με την "αραβική άνοιξη made in USA", εναντίον της Συρίας Είμαστε στο πλευρό και της Χαμάς!-, όμως σήμερα οφείλουμε να επισημάνουμε στα πλεονεκτήματα της Χαμάς, ότι έκανε ολόκληρο τον πλανήτη να μιλάει για τα 76 χρόνια νεοναζιστικής σιωνιστικής κατοχής στην Παλαιστίνη.

Αναγκάζει ακόμη και τις διάφορες αστικές συλλογικότητες της Νατοϊκής αριστεράς -αυτοί συνεχίζουν Νατοϊκά, με φερετζέ τη στήριξη του δωσίλογου Αμπάς Αυτός είναι ο "Καρζάι της Παλαιστίνης" "Αναγνωρίσεις της Παλαιστίνης made in USA", που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με Παλαιστινιακό Κράτος!-, όλους όσους με τον "δυτικό" τρόπο σκέψης, την αποικιοκρατική υπεροχή και νοοτροπία να ρίξουν τη μάσκα.

Ας θυμηθούμε ότι αν σήμερα μιλούν για την Παλαιστίνη, που στη δύση προστατεύεται ΜΟΝΟΝ από τις λαϊκές μάζες, πως από τις 7 Οκτώβρη ξαναφόρεσαν την μαντίλα των Φενταγίν, σήκωσαν σημαίες της Παλαιστίνης, προς άγρα ψήφων, βεβαίως υποκριτικά (ακόμη κι ο ηγέτης του επίσημου κόμματος του Σόρος στην Ελλάδα).

Η Χαμάς είναι πυλώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης, μαζί όλες οι Παλαιστινιακές οργανώσεις και κόμματα, εξαιρουμένων των διεφθαρμένων της δοτής "παλαιστινιακής αρχής" που επιβιώνει με την χρηματοδότηση των σιωναζί, ΗΠΑ και ΕΕ.

Την Αντίσταση χρωστάμε στη Χαμάς, που τόσο αηδιάζει τη Νατοϊκή αριστερά και τη Νατοϊκή δεξιά!

Νίκη στα όπλα της Αντίστασης! Η μαρτυρική Γάζα... το Στάλινγκραντ του 21ου αιώνα θα νικήσει!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση