GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικαλούνται (και μάλιστα ομογενοποιητικά) την "απειλητική" άνοδο της Ακροδεξιάς...

Δημήτρης Μπελαντής Στην πρώτη συζήτηση των ΜΜΕ για τις...

Δημήτρης Μπελαντής
Στην πρώτη συζήτηση των ΜΜΕ για τις... ευρωεκλογές και πριν από τα οριστικά αποτελέσματα, ξεχνώντας την φτώχεια και τον πόλεμο, όλοι οι βασικοί δημοσιογράφοι επικαλούνται (και μάλιστα ομογενοποιητικά)  την  "απειλητική" άνοδο της Ακροδεξιάς. Μονότονο και επιφανειακό. Οι τοποθετήσεις για το φάσμα Δεξιά - Κέντρο - Αριστερά συρρικνωμένες όπως και η έκφραση αυτού του φάσματος. Σαν όλοι να είναι ένα ενιαίο  μπλοκ και η Ακροδεξιά το άλλο. Μετά,αναρωτιούνται για την τεράστια αποχή (περίπου 65 τοις εκατό) και την άνοδο της λαϊκής Δεξιάς και Ακροδεξιάς.
ΥΓ Για το " ομογενοποιητικο της Ακροδεξιάς": γιατί να στενοχωρηθώ πχ για την άνοδο του Ορμπάν που προσπαθεί να μην βάλει την Ουγγαρία στον πόλεμο;  Γιατί να βάλω την Μελονι και τον Ορμπάν στο ίδιο τσουβάλι;  Θέλει ειδικές αναλύσεις. Και σίγουρα η λύση δεν είναι να συστρατευθουμε υπέρ του φιλοπόλεμου ευρωπαισμου. Ας ψάξουμε την νόσο και όχι το σύμπτωμα.
ΥΓ Πολύ θετικό που η ΝΔ πέφτει αρκετά κάτω από το 30 τοις εκατό. Ψυχολογικό όριο. Πεφτει ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση