GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΙΣΤΟΡΙΚΗ εξέλιξη στη Γαλλία! ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ το «Λαϊκό Μέτωπο» κατά της Ακροδεξιάς...

Ιστορική συμφωνία των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούν την Αριστερά στη Γαλλία επιτεύχθηκε, καθώς αποφάσισαν να συσπειρωθούν και να κατέβο...


Ιστορική συμφωνία των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούν την Αριστερά στη Γαλλία επιτεύχθηκε, καθώς αποφάσισαν να συσπειρωθούν και να κατέβουν με κοινό πρόγραμμα στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
«Μια νέα σελίδα στην ιστορία της Γαλλίας γράφτηκε με αυτό το νέο Λαϊκό Μέτωπο!» ανέφεραν σε κοινή δήλωση τους τα πολιτικά γαλλικά κόμματα που εκπροσωπούν την Αριστερά, σύμφωνα με το Reuters.
Αυτό το ενιαίο αριστερό «Λαϊκό Μέτωπο» πρόκειται να έρθει αντιμέτωπο με την Εθνική Συσπείρωση (RN) της ακροδεξιάς – αυτή τη στιγμή προηγείται των δημοσκοπήσεων για την κοινοβουλευτική ψηφοφορία – ενώ το στρατόπεδο του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν αγωνίζεται επί του παρόντος να σημειώσει πρόοδο κατά αυτά τα δύο μπλοκ.
«Η άνοδος της Εθνική Συσπείρωσης στην εξουσία δεν είναι, πλέον, κάτι δεδομένο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ο Μακρόν ζήτησε οι πρόωρες εκλογές, που θα διεξαχθούν σε δύο γύρους, στις 30 Ιουνίου και στις 7 Ιουλίου, αφού η κεντρώα συμμαχία του κατατροπώθηκε από την Εθνική Συσπείρωση (RN) της ακροδεξιάς RN στην ψηφοφορία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την περασμένη Κυριακή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση