GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! "Κατά τη γνώμη μου αξίζουν μια σφαίρα στο κεφάλι!"

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Περήφανη δίπλα στο ανθρωπόμορφο ναζιστικό κτήνος, Itamar Ben Gvir, η...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Περήφανη δίπλα στο ανθρωπόμορφο ναζιστικό κτήνος, Itamar Ben Gvir,
η...

μέχρι πριν λίγο καιρό "Υπουργός Δικαιοσύνης & Δημόσιας Τάξεως" της Κύπρου,
η ελληνόφωνη Άννα Κουκκίδη - Προκοπίου και κυβερνητικοί παράγοντες της σιωνιστικής Κύπρου...

Δήλωση του υπουργού Εθνικής Ασφάλειας, του σιωναζιστικού καθεστώτος των βρεφοκτόνων, Itamar Ben Gvir:
«Έμεινα έκπληκτος που κάποιος τόλμησε να με ρωτήσει εάν προσφέρονται φρούτα σε Παλαιστίνιους κρατούμενους.
Κατά τη γνώμη μου αξίζουν μια σφαίρα στο κεφάλι.
Εν αναμονή της δημοσίευσης του νόμου για τη θανατική ποινή, θα να τους δίνουμε το ελάχιστο που χρειάζεται
»

Η "σωστή πλευρά της ιστορίας"... το 4ο Ράιχ!

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης
«Το Λαϊκό Μέτωπο θεωρεί τη σιωνιστική κατοχή πλήρως υπεύθυνη για τις ζωές των κρατουμένων υπό το φως των δηλώσεων για εκτέλεσή τους από τον φασίστα και ρατσιστή εγκληματία Itamar Ben Gvir, όπου ζήτησε "να εκτελεστούν οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι με μια σφαίρα στο κεφάλι".
Αυτές οι εγκληματικές υποκινήσεις εκφράζουν την αληθινή εγκληματική φύση του σιωνιστικού γενοκτονικού καθεστώτος κι αποκαλύπτουν για άλλη μια φορά την έκταση του μίσους και της εχθρότητας προς τον Παλαιστινιακό λαό, ιδιαίτερα τις σοβαρές παραβιάσεις κατά των κρατουμένων.
Η συνεχιζόμενη υποκίνηση του φασίστα εγκληματία Ben Gvir κατά των Παλαιστινίων κρατουμένων, τα συνεχιζόμενα κατασταλτικά μέτρα του και η κλιμάκωση των πολιτικών αντιποίνων εναντίον τους αντιμετωπίζονται με αποδοχή από τους σιωνιστικούς κύκλους λήψης αποφάσεων. Αυτό οδήγησε τους σιωνιστές δεσμοφύλακες να διαπράττουν εγκλήματα πολέμου κατά των αιχμαλώτων, με δεκάδες περιπτώσεις εκτελέσεων και βασανιστηρίων να καταγράφονται μετά την 7η Οκτώβρη, ενώ χιλιάδες κρατούμενοι συνεχίζουν να κρατούνται σε στρατόπεδα εξόντωσης όπου διαπράττονται όλα τα εγκλήματα και οι φρικαλεότητες εναντίον τους.
Το Μέτωπο ζητά να τεκμηριωθούν αυτές οι υποκινήσεις του εγκληματία Ben Gvir και να παραπεμφθούν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και στο Διεθνές Δικαστήριο Δικαιοσύνης (ΟΗΕ), ως ξεκάθαρη απόδειξη της υποκίνησης αυτού του εγκληματία να σκοτώσει κρατούμενους.
Καλεί επίσης τους διεθνείς θεσμούς να κινηθούν επειγόντως για την προστασία των κρατουμένων υπό το φως των κλιμακούμενων σιωνιστικών εγκλημάτων εναντίον τους.
Το Μέτωπο επιβεβαιώνει ότι η μοίρα του φασίστα και ρατσιστή Ben Gvir και όλων των σιωνιστών εγκληματιών πολέμου είναι ο κάδος των σκουπιδιών της ιστορίας και θα λογοδοτήσουν στο Λαό μας αυτοί οι δολοφόνοι αργά ή γρήγορα
»
Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης
Γραφείο Μαρτύρων, Αιχμαλώτων και Τραυματιών, 30 Ιούνη 2024

Για τους ελληνόφωνους υπαλλήλους των σιωναζί στην Κύπρο και την Ελλάδα... κανένα σχόλιο!

Έφυγε ο γιατρός... και στο Νησί πουλήθηκαν ολοσχερώς στο θείο Σαμ, μετά από 50 χρόνια κατοχή: 'Eνας ''γάρος'' διαπλεκόμενος υπουργός Κύπρου, στις ΗΠΑ... στο American Jewish Committee!

Το Νησί έγινε βάση για τη συνεχιζόμενη γενοκτονία από τους βρεφοκτόνους σιωναζί και κανείς δεν υψώνει φωνή! Η λεγόμενη "Ευρωπαϊκή Ένωση" δηλώνει ότι «Θα υπερασπιστεί τα μέλη της σε περίπτωση επίθεσης»... Νασράλα: Όποιος σχεδιάζει πόλεμο εναντίον μας θα το μετανιώσει!

Όταν η Ελλάδα είχε Έλληνα πρωθυπουργό...
«Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι
σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.
Η μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονεί.»

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση