GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! ΓΥΡΙΣΕ στις Σπέτσες ο Κασσελάκης μαζί με τον Τάιλερ...

Στιγμές χαλάρωσης για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής (14/6) επέστρεψε στο αγαπημένο του νησί,...


Στιγμές χαλάρωσης για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής (14/6) επέστρεψε στο αγαπημένο του νησί, στις Σπέτσες. Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόταν από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.
Δείτε φωτογραφία:
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις Ευρωεκλογές, είχε μεταβεί για λίγες ημέρες ξεκούρασης στην εξοχική κατοικία που διατηρεί στο νησί του Αργοσαρωνικού, ωστόσο, είχε επιστρέψει στην Αθήνα καθώς είχε ομιλία στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

1 σχόλιο

  1. Αλλα τεσσερα καθαρματα της επιτροπης των Τεμπων εγιναν υπουργοιΝοεια στις Ευρωεκλογες καταγγελλει ο Βελοπουλος.2δις,λεγετται οτι θα δωσουμε στον τακουνατο κοβοντας τα επιδοματα ανεργιας που εχουμ πληρωσει απο την τσεπη μας.Για νοθεια στην Φυσικη κατηγορειται το Υπ.Παιδειας.Στ'αρχιδια μας πού παει ο Κας στην ελευθερη του ωρα,εφοσον δεν τα πληρωνουμε εμεις και δεν ειναι εις βαρος της Πατριδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση