GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα του "ψυχοπαθή Κιμ Τζονγκ Ουν"... τα λέει όλα!

- « (...) Όλα όσα σας λένε για τη Βόρεια Κορέα είναι ένα ψέμα ... (...) »   Ερνέστο Τσε Γκεβάρα ➦ Σεπτέμβρης 2017: Ότι κρύβουν τα ΜΜΕ γ...

-

«(...) Όλα όσα σας λένε για τη Βόρεια Κορέα είναι ένα ψέμα... (...)»
  Ερνέστο Τσε Γκεβάρα

Η Ευρώπη και το αφεντικό της, ο σοσιαΛΗΣΤΗΣ Στόλτενμπεργκ, ανησύχησαν για τη συμφωνία μεταξύ Μόσχας και Πιονγκγιάνγκ:
«Πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι αυταρχικές δυνάμεις ευθυγραμμίζονται όλο και περισσότερο, υποστηρίζουν η μία την άλλη με τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί»

Ανησυχεί ο ηγέτης των "σοσιαλιστών" της Νορβηγίας... αλλά, καθόσον είναι ένα απλό πιόνι, ένας αχυράνθρωπος των ΗΠΑ, όπως κι η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία, υποκρίνονται πως αγνοούν πως υπήρχε αντίστοιχο Σύμφωνο μεταξύ ΕΣΣΔ-Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, που κατάργησε ο προδότης Γκορμπατσόφ... και σήμερα ανανεώθηκε ώστε ν' αποτελεί διεθνές δίκαιο σε μελλοντικές εξελίξεις.

Το σημερινό Δελτίο Τύπου του συντρόφου Παρκ Τζονγκ Τσον, Αντιπροέδρου της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής του Εργατικού Κόμματος της Κορέας, μετά την υπογραφή, ουσιαστικά ανανέωση του Σοβιετικού Συμφώνου Στρατηγικής Άμυνας και Συνεργασίας, βάζει τα "πράγματα στη θέση τους":
«Τα σύννεφα ενός νέου παγκοσμίου πολέμου εμφανίζονται σ' όλη την Ευρώπη λόγω της αυξανόμενης αντιρωσικής υστερίας των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Σάλιβαν, δήλωσε στις 18 Ιούνη, ότι το Κίεβο μπορεί να χρησιμοποιήσει όπλα που προμήθευσαν οι ΗΠΑ για να χτυπήσει κάθε ρωσική δύναμη που επιτίθεται πέρα ​​από τα σύνορα.
Ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ δεν δίστασε να πει σε συνέντευξη Τύπου στις 20 Ιούνη, ότι οι ουκρανικές δυνάμεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν όπλα που προμήθευσαν οι ΗΠΑ για να χτυπήσουν οποιαδήποτε ρωσική δύναμη, όχι μόνο στην περιοχή του Χάρκοβο, κοντά στα σύνορα, αλλά και σε οποιοδήποτε μέρος της ρωσικής επικράτειας.
Όπως είναι ήδη γνωστό, από το ξέσπασμα της ουκρανικής κρίσης, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επεκτείνει τη στρατιωτική τους υποστήριξη στην κλίκα της μαριονέτας Ζελένσκι, παρέχοντάς της πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων, άρματα μάχης, βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου και άλλα, για συνολικά πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια.
Καθώς η κατάσταση του πολέμου γίνεται όλο και πιο δυσμενής για το καθεστώς Ζελένσκι, από τις αρχές του τρέχοντος έτους οι Ηνωμένες Πολιτείες έδωσαν στην Ουκρανία το ATACMS (στρατιωτικό σύστημα τακτικών πυραύλων), με βεληνεκές 300 km, και της επέτρεψαν να επιτεθεί σε ρωσικό έδαφος έως και 200 μίλια (περίπου 320 χλμ.) από τα σύνορα.
Αυτή τη φορά έφτασαν στο σημείο να επιτρέψουν στους Ουκρανούς νεοναζί να χτυπήσουν οποιοδήποτε μέρος της ρωσικής επικράτειας κατά βούληση. Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από μια ανόητη και απελπισμένη προσπάθεια ν' αντιστραφεί η συνεχώς επιδεινούμενη τάση του πολέμου ωθώντας την κλίκα Ζελένσκι σε μια απερίσκεπτη επίθεση βαθιά στο ρωσικό έδαφος.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες είχαν πει ότι δεν θα ενθάρρυναν τις ουκρανικές δυνάμεις να εντείνουν τη διασυνοριακή τους επίθεση, ούτε θα προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια για να την επιτρέψουν, τελικά πρόδωσαν το αληθινό τους πρόσωπο ρωσοφοβικού μανιακού μίσους, αφού έριξαν αυτήν την ψεύτικη μάσκα.
Οι απερίσκεπτες πράξεις μπορεί να οδηγήσουν σε ξαφνική καταστροφή.
Εάν οι Αμερικανοί ηγέτες επιμείνουν να σπρώχνουν απερίσκεπτα την πολεμική τους μηχανή, την Ουκρανία, σ' έναν πόλεμο πληρεξουσίου κατά της Ρωσίας, όπως συμβαίνει σήμερα, αυτό θα προκαλέσει αναπόφευκτα μια ισχυρότερη απάντηση από την Ρωσία, επιδεινώνοντας έτσι περαιτέρω την κατάσταση της περιφερειακής ασφάλειας και προκαλώντας στρατιωτική σύγκρουση με τη Ρωσία κι έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο, με τις χειρότερες συνέπειες όλων των εποχών.
Η εφαρμογή μιας στρατηγικής αντεπίθεσης, για την υπεράσπιση της ασφάλειάς της από την ολοένα αυξανόμενη απειλή εχθρικών δυνάμεων είναι νόμιμο δικαίωμα της Ρωσίας, και οποιαδήποτε ενέργεια απάντησης από την πλευρά της θα είναι μια δίκαιη ενέργεια εξίσου νόμιμης αυτοάμυνας.
Φυσικά, έχει το δικαίωμα να επιλέξει κάθε είδους επίθεση αντιποίνων.
Θα στεκόμαστε πάντα στο πλευρό του Ρωσικού στρατού και του Λαού στον δίκαιο αγώνα για την υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων, της στρατηγικής σταθερότητας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας τους
»

Ο "ψυχοπαθής Κιμ Τζονγκ Ουν" μίλησε... Όσοι δεν κατάλαβαν και συνεχίζουν με την "σωστή πλευρά της ιστορίας" εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, ή όσους ταΐζονται το δημοσιογραφικό άχυρο από τις τσούλες των ΜΜΕ, πως δηλαδή ο "δικτάτορας" Πούτιν πήγε να συναντήσει τον "δικτάτορα" Κιμ για να αγοράσει πολεμοφόδια για τη Ρωσία (γελούν κι οι πέτρες), ας ανατρέξει σε κάτι που "διέφυγε" στις δημοσιογραφικές πόρνες: «Η Βόρεια Κορέα διατηρεί το δικαίωμα να εξαπολύσει ένα προληπτικό πυρηνικό χτύπημα κατά του εχθρού, εάν η Πιονγιάνγκ κρίνει αναπόφευκτη μια απειλή για το κράτος ή τον ηγέτη του Κιμ Γιονγκ Ουν»... 9 Σεπτέμβρη 2022 Επισήμως η Βόρεια Κορέα Πυρηνική Δύναμη!

Ο "ψυχοπαθής Κιμ Τζονγκ Ουν" δεν είναι διατιθέμενος να γίνει η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας... Λιβύη, Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Συρία και το κατόρθωσε! Τα λόγια του Καντάφι έγιναν δόγμα για τον Κιμ και δεν θα ήθελε να έχει το τέλος του Λίβυου ηγέτη: "Με τις ΗΠΑ διαπραγματεύεσαι μόνον με τις κάννες των όπλων σου..."! Ήταν Ελεύθερος & Ανεξάρτητος... γιατί είχε πυραύλους στον κήπο του!

Υ.Γ. Μέρα που είναι σήμερα, ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε πως σοσιαλιστές κι αριστεροί μετατράπηκαν σε Νατοϊκούς σοσιαλιστές και Νατοϊκούς αριστερούς. Αλήθεια, αναρωτιέται κάποιος στο χώρο που εν μέρει ονομάζει ΠΑΣΟΚ κάποιος Ανδρουλάκης, ή επίδοξος διάδοχός του... πως προσβλήθηκαν από την ανίατη αμερικανονατοϊκή νόσο, μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου;

Κάθε ερμηνεία... καλοδεχούμενη.

Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, μαζί με τον Κιμ Ιλ Σούνγκ... Ο Κώστας Τσίμας, η Φωτεινή Σακελλαρίδου, ο Τάκης Κασκαμπάς και τόσοι άλλοι...
Στην Ελλάδα, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, προσωπικά ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ είχε σχέση συντροφικής φιλίας και αλληλεγγύης με τον Κιμ Ιλ Σούνγκ. Στο σημερινό εκσυγχρονισμένο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΚΙΔΗΣΟ και λοιπά πολλά θέλουν να σβήσουν τη σοσιαλιστική παράδοση, τη διεθνή αλληλεγγύη...

Τότε η Ελλάδα είχε Έλληνα πρωθυπουργό κι όχι Νατοϊκό ανδρείκελο! Πρωθυπουργό με αδένες (στην καθομιλουμένη: όρχεις)... Για το γεγονός επισημαίνει ο Κώστας Τσίμας: «Τότε βγήκαν οι Αμερικάνοι να μας ξεσκίσουν (μιλάει για την μη καταδίκη της κατάρριψης του τζάμπο). Κι ο Ανδρέας κάνει μια μεγαλύτερη παλικαριά, τους απάντησε αμέσως: στέλνει στην Κορέα μια αντιπροσωπεία από 86 άτομα. Ξεκίνα μου λέει. Πάγωσε ο Πλανήτης.
Αυτό μόνο ένας Ανδρέας είχε τη δύναμη να το κάνει, κι έτσι πήγα στη Β. Κορέα»
Κώστας Τσίμας – Σελίδες Ζωής – Αγώνες για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, Προσκήνιο, Αθήνα 2004, σ. 194 (από εκεί κι η φωτογραφία)

"Λένε πως πέθανε... Όμως, ΖΕΙ και πλανάται σαν φάντασμα, ο εφιάλτης για ολόκληρο το εθνοκτόνο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα..."

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση