GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ! Ο ΓΙΟΣ του Τζορτζ Σόρος ζητά τον αποκλεισμό του Τραμπ από τις εκλογές...

Ο γιος του Τζορτζ Σόρος, Άλεξ, προέτρεψε τις αρχές να αφαιρέσουν τον Ντόναλντ Τραμπ από τα βασικά του ανθρώπινα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομέ...


Ο γιος του Τζορτζ Σόρος, Άλεξ, προέτρεψε τις αρχές να αφαιρέσουν τον Ντόναλντ Τραμπ από τα βασικά του ανθρώπινα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς του να είναι υποψήφιος πρόεδρος, μετά την καταδίκη του για την υπόθεση της σιωπής αυτή την εβδομάδα.
Σε μια απρόσκοπτη ανάρτηση στο Twitter την Παρασκευή, ο Άλεξ Σόρος δήλωσε : «Οι Δημοκρατικοί θα πρέπει να αναφέρουν τον Τραμπ ως καταδικασμένο εγκληματία σε κάθε ευκαιρία».
«Η επανάληψη είναι το κλειδί για ένα επιτυχημένο μήνυμα και πρέπει οι άνθρωποι να περάσουν την ιδέα ενός καταδικασμένου εγκληματία στην συνείδηση του κόσμου!»
Για χρόνια, ο Τζορτζ Σόρος ηγείται μιας εκστρατείας, μέσω των Ιδρυμάτων του “Ανοιχτή Κοινωνία” και άλλων οργανώσεων, για την υποστήριξη “αντιφασιστικών” σκοπών στις ΗΠΑ και την ΕΕ. Το 2016, το Politico χαιρέτισε την «αναμόρφωση του συστήματος δικαιοσύνης των ΗΠΑ» απο τον Σόρος.
Σύμφωνα με το Politico, ο Σόρος εντόπισε ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί δυσανάλογο αποτέλεσμα με την υποστήριξη της εκλογής ριζοσπαστικών εισαγγελέων. Μόνο το 2016, ξόδεψε 3 εκατ. δολάρια σε επτά τοπικές αναμετρήσεις για νέους εισαγγελείς.

https://anazitiseis.gr/alex-soros-to-palikari-tou-tzortz-soros-protrepei-tous-dimokratikous-na-afairesoun-to-dikaioma-ston-ntonalnt-trab-na-einai-ypopsifios-proedros/ 

1 σχόλιο

  1. Μίλησε και ο φούστης, φαίνεται άλλωστε. Φούστα, παρεό, χαφτάνι, κουρτίνα, τι είναι αυτό που φοράει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση