GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τοποθετήθηκαν ως κυβερνήτες από το Αγγλοσαξωνικό και το φασιστικό-σιωνιστικό λόμπι!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Η Μελόνι πήρε την σκυτάλη απ΄τον Μουσολίνι, αλλά οι...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Η Μελόνι πήρε την σκυτάλη απ΄τον Μουσολίνι, αλλά οι... δημοκράτες ηγέτες,  που την φιλούν και την αγκαλιάζουν ανησυχούν, "για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη"! Πού να βρω πέτρα να κλάψω απ΄τα γέλια!
Σχηματίζουν συμμαχίες "αριστερών", φιλελεύθερων, πράσινων και σοσιαλιστικών κομμάτων, για ν΄ αντιμετωπίσουν το φίδι, που βγήκε απ΄την δική τους φιλόξενη αγκαλιά, λίγο πρόωρα.
Δεν έχουν προλάβει να εφαρμόσουν πλήρως τα σχέδια τους, για την μετατροπή της ανθρωπότητας σε τσιπαρισμένη δουλοπαροικία, το περιβάλλον σε έρημο, την τροφή σε καθημερινό ζητούμενο και τα παιδιά σε εξαφανισμένο είδος.
Δεν έχουν προλάβει να υποτάξουν όλες τις χώρες στον υπέρτατο άρχοντα, παρ΄όλα τα απάνθρωπα τιμωρητικά μέσα και τις δολοφονίες, που χρησιμοποιούν με αποτέλεσμα κάποιες παγκόσμιες δυνάμεις να βγάζουν γλώσσα και να απειλούν την πρωτοκαθεδρία των ΗΠΑ.
Όλα τα έχουν διαλύσει!
Από τις έννοιες των λέξεων, από τις αιώνιες οικογενειακές σχέσεις, από την άλωση των θρησκειών, από τις ιστορικές διαστρεβλώσεις, από τον χλευασμό της ηθικής και την καταβαράθρωση του Πολιτισμού και της Επιστήμης.
Όλοι μαζί! Όλοι όσοι τοποθετήθηκαν ως κυβερνήτες από το Αγγλοσαξωνικό και το φασιστικό-σιωνιστικό λόμπι!
Και αναρωτιούνται, γιατί ανεβαίνει η "ακροδεξιά"!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση