GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ! ΤΟ ΠΑΝΟ των εργαζομένων στην «Αυγή»...

Οι εργαζόμενοι στην «Αυγή» συνεχίζουν να αντιδρούν στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να διακόψει την έκδοση του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας. Χθε...


Οι εργαζόμενοι στην «Αυγή» συνεχίζουν να αντιδρούν στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να διακόψει την έκδοση του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας.
Χθες αποφάσισαν νέα απεργία και κρέμασαν έξω από τα γραφεία τους το πανό που βλέπετε στη φωτογραφία. Και δεν θα σταματήσουν εδώ.

1 σχόλιο

  1. Ειστε εσεις,μηπως,που ηδημοσιογραφια σας φτανει μεχρι το "ο,τι θυμαμαι χαιρομαι;Μηπως ειστε εσεις που αντι να αρθρογραφησετε στο οτι το ΕΛΚ εχει τον Κουλη χεσμενο και ανυποληπτο,θεωρησατε οτι ο Μητσοτακης ειναι μαγκας και εκδικειται τον Μεϊμαρακη;Ειστε εσεις που δεν καταλαβατε το θεμα με την ψηφο του Μπελερι;Ειστε εσεις πυ ανεχεστε εναντιους του Συριζα και πολεμιους των προεδρων του,οπως το βοθρολυμμα Καρτερος;Αν ναι πειτε μας,αν εχετε την απορια,γιατι δεν σας διαβαζει κανενας.Εκτος,αν θελετε να το παιζετε φιρμες,να βρητε κανεναν χορηγο,οπως το ΚΚΕ την coca cola,και να μασατε ανυποχρεοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση