GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΓΗΚΕ! Ενταλμα σύλληψης για τον Απόστολο Λύτρα...

Σύμφωνα με πληροφορίες εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα. Μήνυση από τη σύζυγό του Μήνυση στον Απόστολο Λύτρα...


Σύμφωνα με πληροφορίες εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα.

Μήνυση από τη σύζυγό του
Μήνυση στον Απόστολο Λύτρα και την πρώην σύζυγό του υπέβαλε η νυν σύζυγος. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η πρώην σύζυγος και ένα από τα παιδιά τους μπήκαν, το βράδυ της Τρίτης, στο σπίτι της 37χρονης, η οποία πάτησε το panic button όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους. Στη συνέχεια η γυναίκα υποστηρίζει ότι έχασε τις αισθήσεις της.
Έτσι, η ίδια υπέβαλε μηνύσεις για διατάραξη οικιακής ειρήνης στην πρώην σύζυγο και για απειλή, εξύβριση, διατάραξη οικιακής ειρήνης στον ίδιο τον Απόστολο Λύτρα, τον οποίο μάλιστα κατηγόρησε και για απειλητικό μήνυμα.
Η πρώην σύζυγος κρατήθηκε, ενώ ο δικηγόρος αναζητείται από τις Αρχές, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Συνελήφθη επίσης ο δικηγόρος της πρώην συζύγου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

ΕΛΑΣ: Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου
Αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου ο Απόστολος Λύτρας για παραβίαση των περιοριστικών όρων, όπως ενημέρωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, η οποία φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΪ.
Μάλιστα, η κ. Δημογλίδου επεσήμανε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, ο γνωστός ποινικολόγος θα παρουσιαστεί αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης, όπου υποβλήθηκε και η μήνυση από τη σύζυγό του. Παράλληλα, σημείωσε ότι έφτασαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις στο σπίτι της 37χρονης μετά την ενεργοποίηση του panic button, με το θύμα να προχωρεί σε μηνύσεις.

Συνήγορος Λύτρα: Δεν έχει παραβιαστεί κανένας περιοριστικός όρος
Ο Απόστολος Λύτρας δεν έχει παραβιάσει κανέναν περιοριστικό, δήλωσε ο συνήγορος του γνωστού ποινικολόγου, Πέτρος Πανταζής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Ο κ. Πανταζής σημείωσε ότι έχουν επιβληθεί συγκεκριμένοι περιοριστικοί όροι, να μετοικήσει, να μην προσεγγίζει το θύμα και να λάβει συμβουλευτική υποστήριξη.
Πρόσθεσε ότι ο κ. Λύτρας έπρεπε να πάρει κάποια ρούχα και προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι του, γι' αυτό και υπήρξε επικοινωνία με την παθούσα, όχι από τον κ. Λύτρα, όπως είπε ο κ. Πανταζής, για να μεταβεί η κόρη του με τη μητέρα της, πρώην σύζυγο του ποινικολόγου, να παραλάβουν τα πράγματα.
«Πήγαν, λοιπόν, μετά από επικοινωνία με το θύμα με μηνύματα, προκειμένου να πάρουν τα πράγματα. Όταν έφτασαν, ενεργοποιήθηκε το panic button, δεν ξέρω για ποιον λόγο», είπε ο κ. Πανταζής.
Πήγαν οι δύο γυναίκες να πάρουν απαραίτητα για τη διαβίωσή του, είπε και πρόσθεσε πως δεν καταλαβαίνει γιατί γίνονται όλα αυτά. «Δεν έχει σταλεί κανένα απειλητικό μήνυμα από τον κ. Λύτρα, είναι πιστοποιημένο αυτό», πρόσθεσε.

Στις 27 Ιουνίου θα δικαστεί η πρώην σύζυγος
Αναβολή για τις 27 Ιουνίου έδωσε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στη δίκη της πρώην συζύγου του Αποστόλου Λύτρα που κατηγορείται για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή, μετά από μήνυση της νυν συζύγου του ποινικολόγου Σοφίας Πολυζωγοπούλου.
Η πλευρά της κ. Πολυζωγοπούλου είπε στο δικαστήριο ότι η μηνύτρια είναι βαριά τραυματισμένη, μετά τον ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της και ότι αδυνατεί να παραστεί στη δίκη για να καταθέσει. Όπως ανέφερε ο συνήγορος της μηνύτριας Θέμης Σοφός, η δικηγόρος εξετάστηκε και της δόθηκε η σύσταση να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι την ανάρρωσή της και την επανεξέταση.
Η πλευρά της μηνύτριας ζήτησε από το δικαστήριο να επιβάλει περιοριστικό όρο στην κατηγορούμενη πρώην σύζυγο, ώστε να μην πλησιάζει το σπίτι της Πολυζωγοπούλου. Το δικαστήριο ωστόσο αποφάνθηκε ότι τα αδικήματα που βαρύνουν την κατηγορούμενη και το πλαίσιο ποινής που προβλέπεται γι' αυτά δεν επιτρέπουν την επιβολή περιοριστικών όρων.
Σε δηλώσεις του μετά την αναβολή της δίκης, ο κ. Σοφός μεταξύ άλλων είπε πως η συνάδελφος και εντολέας του δέχθηκε 30 χτυπήματα στο πρόσωπο από τον κατηγορούμενο σύζυγό της και πως «η εκδοχή της σκάλας» ήταν πράγματι πρόταση της παθούσας στον Λύτρα προκειμένου να τον πείσει να την πάει σε κλινική χωρίς αυτός να φοβηθεί ότι θα τον καταγγείλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση